Florin Cârciumaru: ,,Propunerea mea pentru funcţia de viceprimar este Aurel Popescu”

253

CARCIUMARU RADEReporter: Pe cine susţineţi pentru funcţia de viceprimar la Primăria Târgu-Jiu?

Florin Cârciumaru: „La nivel de primărie, după validare, eu o să vin în faţa Consiliului Local cu propunerea: domnul Nădrag Matei, din partea PNL-ului, şi cu propunerea pentru domnul Popescu Aurel, din partea PSD-ului. Un viceprimar va fi din partea PNL-ului, un viceprimar din partea PSD-ului, pentru că asta a fost înţelegerea.

Rep: Credeţi că dl. Popescu va fi viceprimarul cu care veţi face o echipă bună? Ce-l recomandă pentru această funcţie?

F.C.: De-a lungul anilor, indiferent unde m-am aflat în actul de conducere, am reuşit să fac echipă bună cu toţi colaboratorii mei. Sunt sigur că voi face echipă bună şi cu dl. Nădrag Matei şi cu dl. Popescu Aurel. Ce-l recomandă pe dl. Popescu? O experienţă într-o uzină bine organizată cum a fost MIRFO şi, analizând activitatea pe care a organizat-o şi desfăşurat-o în mediul de afaceri, şi de aici rezultă că are calităţile necesare pentru a ocupa un post de viceprimar la Primăria municipiului Târgu-Jiu.

Rep.: Ciprian Florescu va fi vicepreşedintele Consiliului Judeţean(CJ) Gorj?

F.C.: Zvonurile sunt adevărate, dl. Călinoiu, în calitate de preşedinte al CJ, va veni în faţa consilierilor cu această propunere, ca din partea PSD-ului viitoarea funcţie să fie ocupată de domnul Ciprian Florescu. Nu ştiu cu ce propunere va veni organizaţia PNL.

Rep.: Sunt reacţii în interiorul PSD vizavi de numirea lui Ciprian Florescu?

F.C.: Nu, pentru că preşedintele în exerciţiu are dreptul să-şi facă o echipă şi aici dl. Călinoiu ştie ce are de făcut. Vine cu această propunere. Este adevărat că Ciprian Florescu este tânăr dar tinerii pot să fie prezenţi, pot să facă parte din conducere şi de ce să nu avem grijă şi de viitoarea generaţie, să-i pregătim.

Rep.:Câţi consilieri locali şi câţi consilieri judeţeni are USL-ul la Târgu-Jiu şi Gorj?

F.C.: La Primăria Târgu-Jiu avem 16 consilieri locali, 3 din partea PPDD-ului şi 2 din partea PD-ului. Vom avea practic majoritatea şi sunt sigur că împreună vom colabora cu celelalte partide astfel încât CL să formeze o echipă, fără culoare politică, o echipă care să lucreze pentru binele oraşului. Încă nu ştiu despre CJ.

Rep.: Va fi schimbat prefectul?

F.C.: Nu ştiu. Deocamdată să finalizăm acţiunea din dreptul alegerilor locale iar în ceea ce-l priveşte pe dl. prefect, eu ştiu că s-a hotărât că prefectul va fi schimbat după alegerile locale.

A consemnat Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here