Flori pentru târgujiencele de vârsta a treia

300

Primăria Municipiului Târgu-Jiu aduce bucurii femeilor din oraşul nostru, cu prilejul Zilei Internaţionale a Femeii. La fel cum s-a întâmplat de Mărţişor, şi pe 8 martie târgujiencele vor avea parte de atenţii din partea autorităţilor. Pensionarele vor primi flori, iar şoferiţele vor beneficia de gratuitate la parcările cu plată; de asemenea, toate femeile vor circula gratuit cu mijloacele de transport în comun.

Autorităţile locale vor oferi flori doamnelor de vârsta a treia, cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii. Ca şi de Mărţişor, şi acţiunea de 8 martie se va desfăşura la Clubul Vârstei a Treia, din strada Oleteniţei. Evenimentul a devenit o tradiţie, an de an, reprezentanţii Primăriei Municipiului Târgu-Jiu organizând o întâlnire cu pensionarele, prilej cu care au sărbătorit alături de acestea Ziua Internaţională a Femeii.

Gratuităţi pentru femei
De Ziua Femeii, doamnele şi domnişoarele din municipiul nostru vor putea circula cu mijloacele de transport în comun ale Transloc SA în mod gratuit, fără a-şi mai procura bilete de călătorie. De asemenea, şoferiţele care îşi vor parca autoturismele în parcările cu plată din municipiu nu vor achita taxa obişnuită. „Pe data de 8 martie, doamnele şi domnişoarele din municipiul nostru vor parca fără să achite taxa în parcările cu plată şi, de asemenea, pot călători cu transportul în comun fără a plăti bilet”, a declarat Ramona Evulescu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu-Jiu.
Reamintim faptul că şi de 1 martie, târgujiencele au beneficiat de astfel de gratuităţi oferite de Primăria Municipiului Târgu-Jiu.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here