Flori Bădiţa şi-a creştinat fiul

679

Tănăra mămică Flori Bădiţa, frumoasa gorjeancă, originară din comuna Polovragi, care a câştigat titlul de „Miss Fata de la Ţară”, ediţia I, în anul 2010, şi-a creştinat băieţelul. Fericitul eveniment a avut loc în ultimul weekend al lunii iulie, la Dunfermline, un oraș din regiunea Fife, Scoția.

Flori Bădiţa a intrat în atenţia opiniei publice în toamna anului 2010, când la un show de televiziune, fiind declarată câştigătoarea primei ediţii. Deşi ea a câştigat titlul „Miss fata de la ţară” şi premiul în valoare de 10.000 euro. De atunci şi până în prezent, viaţa tinerei s-a schimbat complet. S-a căsătorit cu constănţeanul Cristian Boace, anul trecut, iar în primăvara acestui an au devenit părinţii unui superb băieţel. Micuţul a fost creştinat în ultima duminică a lunii iulie, în oraşul Dunfermline din Scoţia.
Flori şi Cristian au avut alături, la botezul fiului lor, prieteni şi apropiaţi, cu toţii sărbătorind fericitul eveniment la un restaurant din Dunfermline. Cel mai probabil, juniorul familiei Boace va avea parte de o petrecere mai mare la întoarcerea în ţară, unde se află familiile părinţilor lui şi restul prietenilor.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here