Flagrant într-un club din Târgu-Jiu! Doi tineri au fost reținuți pentru șantaj și complicitate

413

O adolescentă de 20 de ani și fostul prieten al acesteia, un tânăr de 26 de ani, din Târgu-Jiu, au fost reținuți, marți, pentru șantaj și complicitate la această infracțiune. Suspciunea este că i-ar fi cerut unui om de afaceri din oraș zeci de mii de euro ca să țină secretă relația extraconjugală pe care tânăra ar fi avut-o cu acesta.
După o noapte de arest, Daiana, suspectată de șantaj şi fostul ei iubit, Ovidiu, acuzat de complicitate la șantaj, au fost arestați la domiciliu, fiind obligați să nu părăsească imobilele în care locuiesc până pe 11 ianuarie, dar și să nu comunice cu ”persoana vătămată”, un om de afaceri din Târgu-Jiu. Decizia nu a fost contestată deocamdată. Flagrantul a avut loc marți, într-un club din municipiu, când afaceristul ar fi mers cu o parte din banii solicitați de suspecți, pentru a nu dezvălui relația sentimentală și faptul că femeia ar fi rămas însărcinată cu acesta, efectuând o întrerupere de sarcină. În fața judecătorilor, suspecta a declarat că ar fi avut o relație sentimentală cu persoana vătămată din data de 15 iunie, după ce bărbatul i-ar fi promis că îi va oferi un apartament în blocul pe care îl construiește în Târgu-Jiu și un autoturism. Înainte de această relație, fata ar fi fost iubita celui care a fost reținut alături de ea și care ar fi încercat să o ajute să obțină banii de la afacerist, tocmai pentru că Daiana ar fi avut o datorie mai veche, de 22.000 de euro la el, sumă pe care în trecut o pierduse la ruletă.
Omul de afaceri implicat a solicitat ca numele său să nu fie făcut public și chiar a negat că ar avea legătură cu cei doi tineri reținuți. ”Am trecut pe acolo și am plecat. Sunt o persoană cumva politician sau persoană public? Nu știu nimic. Nu am nicio treabă.Eu pot să răspund, pot să nu vă răspund. Nu este adevărat nimic. Așteptați să apară rechizitoriul și vedeți atunci, dacă există rechizitoriu. Nu am ce punct de vedere să am. Sunt o persoană particulară. V-aș ruga să nu fie folosit numele meu undeva”, a spus acesta.
Nici procurorul de caz nu dorește să ofere detalii, deocamdată, pentru a nu afecta ancheta. ”Există un dosar înregistrat în care se efectuează cercetări cu privire la fapta de șantaj, dar în acest moment procurorul nu și-a manifestat disponibilitatea de a da date și informații cu privire la dosar”, a declarat Florin Bocai, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.
Surse susțin că, deși este cu 35 de ani mai tânără, suspecta ar fi avut o relație cu omul de afaceri și l-ar fi ameninţat că îi va trimite soţiei sale mai multe imagini în ipostaze intime și chiar ar fi mers la domiciliul acesteia să spună că ar fi dus-o la mare și ar fi rămas însărcinată. Ca să scape, bărbatul ar fi anunțat Poliția. Apropiații fetei au o altă variantă. ”I-a dat 27 de mii de euro să-i facă un copil, să rămână însărcinată. Fata n-a putut să ţină sarcina şi acum el îşi cere banii înapoi”, a spus o rudă a acesteia.
Anchetatorii susțin că ar fi la dosar mai multe probe. ”Din cuprinsul acestora nu rezultă faptul că ar fi fost vreodată ameninţat, şantajat sau, într-un fel, constrâns de cei doi inculptaţi pentru a da aceste sume de bani”, a declarat Narcis Nădrag, avocatul bărbatului reținut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here