Fiul rătăcitor Rotaru revine cu adeziune la PSD

309

Marian Rotaru, primarul independent din Leleşti, revine la PSD, după ce a plecat cu scandal din rândul acestei formaţiuni politice. Mai exact, la începutul anului trecut, Rotaru a fost exclus din organizaţia judeţeană, el susţinând la alegerile parlamentare pe candidatul ARD, Ion Cupă, şi pe Dan Diaconescu. Totul, în semn de protest deoarece Rotaru nu a fost lăsat să candideze la alegerile parlamentare.

Acum, Rotaru le-a mulţumit însă liderilor PSD pentru că-l primesc înapoi în partid, după un an şi jumătate cât a fost curtat şi de alte formaţiuni politice. Rotaru a anunţat că în timp scurt îşi va depune şi adeziunea iar la PSD. “Nu e bine să dăm cu piciorul la atâţia ani pentru nişte neînţelegeri şi nesincronizări, pentru că asta a fost atunci, n-am fost pe aceeaşi lungime de undă şi nu ne-am înţeles”, a precizat Marian Rotaru.
De fapt cel care îl primeşte, cu braţele deschise pe Rotaru la PSD este chiar preşedintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru.
“Dânsul a greşit foarte mult pe baza unor nemulţumiri apărute din faptul că nu a fost desemnat candidat pe un colegiu parlamentar, practic a mers din greşeală în greşeală, nu a ştiut să gestioneze acest moment de supărare, iar în calitate de vicepreşedinte PSD Gorj, în calitate de membru PSD, a ieşit în public şi a spus că îl susţine pe domnul Cupă (n.r. PDL) ceea ce este contrar regulamentului şi disciplinei de partid. Şi lucrurile nu s-au oprit aici. A mers mai departe şi în plină campanie a mers şi l-a susţinut pe Dan Diaconescu, contracandidatul preşedintelui PSD, contracandidatul unui prim-ministru în funcţie”, a afirma la acea dată preşedintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here