Fiul de 17 ani al unei târgujience bolnave de cancer de col uterin inițiază o campanie de strângere de fonduri!

1291

Pe data de 21 iunie 2018, la Restaurantul Rebecca din Târgu-Jiu va avea loc o strângere de fonduri pentru ajutorarea unei femei de 38 de ani din Târgu-Jiu, bolnavă de cancer de col uterin. Fiul femeii, un adolescent de 17 ani, a inițiat acest demers pentru a-și ajuta mama suferindă, el fiind susținut pentru realizarea acestei campanii și de colegii săi de clasă. Mai exact, elevii din clasa a XI-a D a Liceului Teologic din Târgu-Jiu se implică pentru susținerea lui Daniel Pătruț și a mamei sale Mihaela.

Mihaela Pătruţ, mama băiatului de 17 ani, se luptă de doi ani cu această boală necruţătoare.
Femeia din Târgu Jiu a fost diagnosticată cu cancer de col uterin, în 2016, şi are nevoie acum de sprijin pentru a urma un tratament peste hotare, tratament ce i-ar putea oferi o şansă la viaţă.
O campanie de strângere de fonduri a fost deja iniţiată pe Facebook, iar fiul Mihaelei Pătruț a pregătit și acest eveniment de luna viitoare. Familia Pătruț are nevoie urgentă de 45.000 euro, Mihaela putând fi doar așa operată în Turcia, la o clinică de specialitate. ,,În cadrul campaniei din 21 iunie vor urca pe scenă pentru cei prezenți o serie de artiști care vor interpreta gratuit pentru a ne ajuta în acest demers umanitar. Mai exact, Marian Medregoniu, Delia Barbu, Roberta Crintea și alți artiști de la Doina Gorjului ne vor sprijini pentru ca banii obținuți din biletele vândute să o ajute pe mama pentru operația din Turcia”, a declarat Daniel Pătruț.
Cei care vor să o ajute financiar pe Mihaela Pătruț o pot face donând în contul următor:
RO08RZBR0000060020206125, deschis la Raiffeisen Bank, pe numele Pătruţ Mihaela.
A.STOICA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here