Firme din Austria şi Germania caută şomeri din Gorj

168

ajofm facuta de mineAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj, prin serviciul de ocupare EURES, oferă, în prezent, un număr de 57 de locuri de muncă vacante în Austria, din care 20 sunt în Germania. AJOFM pune la dispoziţia persoanelor fără serviciu şi 87 de locuri de muncă, la nivel local şi judeţean.

Şomerii din judeţul Gorj pot beneficia de locuri de muncă prin reţeaua Eures, în ţările Uniunii Europene. O firmă din Germania este interesată de 20 de drujbişti, aceştia urmând să îşi desfăşoare activitatea într-un oraş german. Salariul pentru aceştia ar urma să fie cuprins între 1000 şi 1300 de euro. Angajatorii vor veni în ţară pentru interviul şi selecţia finală a participanţilor.

Cerinţele angajatorului

Angajatorul este interesat de persoane cu experienţă în domeniul forestier de minim 2 ani, persoane serioase care să se adapteze uşor la condiţiile de muncă. Oamenii vor beneficia şi de anumite facilităţi precum cazare, echipament de lucru, utilaje şi consumabile, accesorii pentru lucru, autoturism pentru deplasări, inclusiv combustibil şi service. În ce priveşte restul de 87 de locuri de muncă pe plan local şi judeţean sunt în diferite domenii: croitorie, coafor, asistent medical, brutar, lucrător gestionar.

ANDRADA BĂRĂITARU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here