Finanțare pentru șase investiții din Târgu-Jiu

1262

Noi investiții în municipiul Târgu-Jiu! Ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan, a semnat ordinul pentru finanțarea a șase obiective deosebit de importante pentru oraș. Unul dintre ele se referă la amenajarea pasajului auto din strada 9 Mai.
„Trebuie să-i mulțumesc domnului Ion Ștefan, ministrul Dezvoltării, cu care am discutat în mod repetat pe marginea acestor proiecte și care a înțeles importanța acestora pentru municipiul nostru. În perioada următoare, Compania Națională de Investiții va demara procedurile pentru organizarea licitațiilor, în așa fel încât să începem cât mai rapid lucrările, având în vedere mai ales pasajul auto din strada 9 Mai, unul dintre punctele sensibile din municipiu”, a declarat primarul Marcel Romanescu.
Cele șase investiții sunt: amenajarea pasajului auto cu trecere pe sub calea ferată din strada 9 Mai (către strada Ana Ipătescu), reabilitarea pasajului peste calea ferată din strada Unirii, reabilitarea străzii Tudor Vladimirescu, modernizarea străzii Marin Preda, reabilitarea trotuarelor și pasajului superior de pe strada Ciocârlău și reabilitarea celui de-al doilea tronson al străzii Narciselor.
Primăria a depus alte noi proiecte la Ministerul Dezvoltării, pentru finanțare.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here