Final de tur în liga secundă

6

Liga secundă de minifotbal de la Dolce Vita a ajuns la finalul turului de campionat. FC Primăria Albeni este lider în Seria 1, în timp ce Seria 2 este condusă de echipa Inspectoratului Școlar Județean Gorj. Șapte etape au fost programate în prima parte a Ligii a doua – ligă rezervată echipelor formate din Firme, Instituții sau din Amatori. În prima serie, echipa Primăriei din Albeni a măturat tot în cale. Băieții lui Cătălin Birău și Constantin Văduva au câștigat toate cele 6 partide și încheie turul cu maxim de puncte. Ultima ispravă a fost duminică atunci când cei de la Albeni au trecut la limită, scor 3-2, de Triton. Favoritele seriei, Penitenciarul Târgu Jiu și FC Anna, completează podiumul la final de tur. Penitenciarul, câștigătoarea Cupei Firmelor și Instituțiilor din acest an, a acumulat 13 puncte, ultimele 3 din victoria din etapa 7 cu Grosbi Ursus. FC Anna termină turul cu 11 puncte, reușind o victorie importantă duminică împotriva celor de la Răzvy Team. Ultimul loc de play-off, la final de tur, este ocupat de Succes Team Nic Com.
Rezultate, Etapa 7, Liga 2:
Seria 1
Triton – FC Primăria Albeni 2-3
Grosbi Ursus – Penitenciarul Târgu Jiu 4-8
Răzvy Team – FC Anna 2-3
Succes Team Nic Com a STAT
Restanță, Etapa 5:Succes Team Nic Com – Penitenciarul Târgu Jiu 1-3
Seria 2
Inspectoratul Școlar Gorj – Lido Team 4-0
Carrefour Tg-Jiu – Star Team 2-10
FC Exclusive Car Wash – Inspectoratul de Jandarmi Gorj 1-6
Inspectoratul de Poliție Gorj a STAT
Restanță, Etapa 2: Inspectoratul de Jandarmi Gorj – Star Team 5-3
În Seria a doua, lucrurile sunt mult mai echilibrate și palpitante. Primele 5 clasate sunt despărțite de numai 3 puncte în clasament așa că returul se anunță unul exploziv! În runda a șaptea, cel mai tare meci a adus față în față Inspectoratul Școlar Gorj și Lido Team. Profesorii au fost mai inspirați în fața porții, s-au apărat excelent și s-au impus cu un categoric 4-0. Cu aceste 3 puncte, echipa profesorilor gorjeni încheie turul de campionat pe primul loc. Locul 2 este împărțit de Lido Team și echipa Inspectoratului de Poliție Gorj, ambele având cu 2 puncte mai puțin ca ISJ Gorj. Calculele la play-off au devenit mult mai interesante după ce în restanța de joi, echipa Inspectoratului de Jandarmi Gorj a trecut de Star Team și a mai bifat 3 puncte și în meciul de duminică împotriva celor de la FC Exclusive Car Wash. În acest moment, Star Team și IJJ Gorj au câte 10 puncte, fiind plasate pe locurile 4-5. La finalul sezonului regular, doar primele 4 clasate vor face pasul spre play-off.
Inspectoratul Școlar Gorj – Lido Team 4-0 (pauză: 3-0)
Goluri: Dragoș Fugaru (2), Bogdan Chiriac și Ionuț Adam
ISJ: Dorin Hîrsu (portar) – Cătălin Bucă, Mario Găman, Bogdan Chiriac, Dragoș Fugaru, Sorin Răduțoiu, Ionuț Adam, Marius Gogelescu și Marian Diaconu.
Delegat: Valentin Tîlvescu
Lido: Alexandru Lăudat (portar) – Alin Zăvoi, Ion Drigă, Marian Erburosu, Ion Arjoca, Andrei Gorgotă, Constantin Lupu, Daniel Doicaru, Vicențiu Lăzăroiu, Adrian Vîlcu și Mihai Burlan
Delegat: Adrian Vîlcu
Arbitri: Cosmin Cuțitoiu și Alexandru Cilică
În Liga 1 Dolce Vita, liderul Minprest Rovinari a pierdut primele puncte ale sezonului. Peppy Dolce Vita a fost echipa care a învins Minprest, cu scorul de 2-0. Real Târgu-Jiu a profitat de eșecul liderului, a trecut de ISU Gorj cu 6-4 și s-a apropiat la 2 puncte de fotoliul de lider. Într-un meci foarte interesant al rundei a șaptea, Farmacia Victoria a învins Marigab Turceni cu 5-2 și a trecut în fața acesteia în clasament. În celelalte două jocuri ale etapei, campioana Dream Team a trecut de Provincialii, iar Primăria Rovinari a câștigat duelul cu cealaltă primărie din Liga 1, Bîlteni.
Rezultate, Etapa 7, Liga 1 Dolce Vita:
Peppy Dolce Vita – Minprest Rovinari 2-0
Farmacia Victoria – Marigab Turceni 5-2
Dream Team – Provincialii 5-3
Primăria Bîlteni – Primăria Rovinari 3-4
ISU Gorj – Real Târgu Jiu 4-6
Peppy Dolce Vita – Minprest Rovinari 2-0 (pauză: 1-0)
Goluri: Alexandru Avrămescu (2)
Dolce: Cristian Vochițu și Mădălin Muraru (portari) – Gabriel Oiță, Daniel Bălașa, Alexandru Avrămescu, Claudiu Dumitru, Aurel Amzucu, Daniel Buleac, Constantin Lupu, Valentin Ciolacu și Ion Olaru.
Delegat: Daniel Buleac
Minprest: Valentin Crețan și Florin Oproiu (portari) – Florin Popete, Gabriel Bardan, Alin Rotaru, Adrian Popescu, Romeo Rădoi, Valentin Lupu, Cătălin Răducan și Cristian Popescu.
Delegat: Adrian Popescu
Arbitri: Daniel Popescu și Alexandru Cilică
În etapa a cincea a Campionatului Primăriilor din Gorj, echipele din Turburea și Telești au remizat în derby. Telești a condus prin golul lui Petre Manea, iar Turburea a egalat prin Claudiu Dumitru. Scorul etapei a fost înregistrat în duelul dintre Motru și Bălești, echipa din Motru impunându-se cu 13-6! Performerul rundei a fost Sebastian Cojocaru, autor a nu mai puțin de 7 goluri în această partidă.
În ultimul joc al rundei, Primăria Țicleni își continuă ascensiunea din ultimele etape, reușind să treacă de Primăria Roșia de Amaradia cu scorul de 8-2. Meciul dintre Stănești și Negomir va fi reprogramat.
Lider după 5 etape este echipa din Telești, cu 11 puncte, urmată de Motru, 10 puncte și Turburea, 8 puncte.
Rezultate, Etapa 5, Campionatul Primăriilor din Gorj:
Primăria Turburea – Primăria Telești 1-1
Primăria Bălești – Primăria Motru 6-13
Primăria Roșia de Amaradia – Primăria Țicleni 2-8
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here