Final de campanie la cotă ridicată, pentru candidatul Cosmin Morega

561

Echipa PSD Motru, condusă de candidatul la funcția de primar, Cosmin Morega, nu a lăsat motoarele la relanti nici măcar în ultimele zile de campanie electorală. Întâlnirile cu cetățenii au continuat, pe același trend, membrii și simpatizanții PSD Motru, filiala fiind una dintre cele mai puternice din județ, făcând, și de data aceasta, o campanie frumoasă, decentă și cu respect față de cetățenii municipiului și ai localităților componente. De altfel, în aceste zile, Cosmin Morega și membrii PSD Motru s-au mobilizat într-un număr impresionant și au străbătut toate cartierele orașului, întâlnindu-se cu cetățenii pentru a-i convinge cu privire la proiectele pe care vor să le pună în practică, pentru ei, începând din 6 iunie.
“Cred că doar având un dialog direct cu cetățenii ne dăm seama cum ne percep aceștia, cât de necesare sunt investițiile și punerea în practică a unor proiecte viabile și cât de bună este o administrație locală, deschisă la cerințele oamenilor. Din aceste motive, am ținut, astfel, ca până la finalul campaniei electorale să am ocazia să vorbesc cu fiecare locuitor al acestui oraș, dar și cu fiecare locuitor al satelor și al cartierelor componente municipiului. Am fost și sunt, peste tot, însoțit de oameni care îmi susțin programul electoral, colegii mei și nu numai, simplii cetățeni, făcând asta din convingere. Prezența lor, felul în care am fost perceput de cetățeni în această campanie electorală nu fac decât să îmi întârească convingerea, încă o dată, că pot fi un primar bun pentru acest oraș”, a declarat Cosmin Morega.
Candidatul Cosmin Morega le-a arătat, deja, cetățenilor municipiului că este un om de echipă și că vrea și poate să facă multe pentru municipiu și pentru cetățenii acestuia. El a demonstrat asta prin activitatea, de opt ani, de la Direcția Publică Motru, lucrurile bune văzându-se chiar în imaginea de ansamblu a orașului.
“Îi invit pe motreni la vot, duminică, pentru a arăta că merită să credem în continuitate. PSD rămâne devotat motrenilor și aproape de oameni”, a conchis Morega.
A.S.

1 COMENTARIU

  1. Felicitari.Am avut indoieli cu privire la modul de abordare al campaniei.Nu va cunosteam prea bine.Va votez fara nici un dubiu , fiind convins ca ceeace spuneti veti si face.Dar, va trebui sa faceti si ordine in randul celor 10 consilieri pe care-i veti promova.Si aveti timp suficient sa-i modelati pentru munca si corectitudine .SUCCES !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here