Filmele de la Sergiu Nicolaescu, magnet pentru cinefilii gorjeni

276

Cinematograful Sergiu Nicolaescu din Târgu-Jiu este unul dintre cele mai căutate din ţară, iar acest lucru reiese din încasările lunare. Filmele 3 D sunt atracţia gorjenilor, aceştia fiind fascinaţi de efectele speciale produse. Din acest motiv, sumele încasate lunar din vânzarea biletelor la film sunt de ordinul miliardelor de lei vechi.

Iubitorii de film, trec pragul Cinematografului Sergiu Nicolaescu din Târgu-Jiu, într-un număr din ce în ce mai mare. „Am început bine anul, putem spune chiar foarte bine. Am încasat pe luna ianuarie peste un miliard şi jumătate de lei vechi. În luna februarie, pe primele 12 zile avem vreo şase sute de milioane de lei vechi. În general s-au adus filme în premieră şi care atrag foarte mulţi spectatori”, a declarat Ion Duţică, reprezentatul Cinematografului Sergiu Nicolaescu din Târgu-Jiu.
Mare parte dintre cinefili sunt copii însoţiţi de părinţi dar şi adolescenți, aceştia fiind prezenţi mai ales la peliculele de la ora 14:00 când de cele mai multe ori rulează filmele de animaţie. “Am venit cu copiii, familia, prietenii, suntem mulţi şi venim de fiecare dată cu drag. Sunt filme foarte bune”, a precizat un spectator.
CINEMA2Un alt târgujian prezent în sală a declarat “Da, am mai fost de câteva ori şi sunt foarte mulţumit de cum se vede, cum se aude şi în special filmele 3D cu ochelari sunt foarte frumoase”.
Cinematograful 3D are o capacitate de 300 de locuri, iar modernizarea sa a costat 250.000 euro. Sala de cinema beneficiază de încălzire şi de aer condiţionat. Acesta a fost inaugurat în data de 6 decembrie 2012, chiar în prezenţa cineastului Sergiu Nicolaescu. Fiind singurul cinema din judeţ, acesta a devenit un punct de atracţie pentru Târgu-Jiu.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here