Filip a preluat ALDE Gorj. „Mai mult ca sigur vom face alianțe”

2047

Primarul din Rovinari, Robert Filip, a fost numit la conducerea ALDE Gorj, după ce Ion Iordache și-a dat demisia din funcția de președinte. Noii vicepreședinți ai partidului sunt Marian Pungan, Corneliu Căruceriu, Petre Remetea, Daniel Horcea și Ion Cojocaru.
Președintele interimar Robert Filip vorbește despre redresarea partidului, dar și despre strategia pe care ALDE o va avea la alegerile locale de anul viitor. Ia în calcul formarea de alianțe electorale.
„Sper ca într-un timp cât mai scurt să strângem oameni de calitate în jurul nostru și să facem o echipă care să scoată un rezultat bun, care să vină cu un proiect concret pentru județul Gorj și care să facă o altfel de politică decât s-a făcut până acum”, a declarat Filip, la un post local de radio.
Mai întâi, fiecare organizație ALDE va intra în analiză. „O să facem o analiză pe fiecare organizație în parte, după care o să facem un sondaj și apoi o să dăm drumul să lucrăm pentru a ne reface echipele și organizațiile în fiecare localitate, ca să avem candidați în fiecare comună și oraș”, a mai spus primarul din Rovinari.
Deşi s-a stabilit că ALDE va merge pe liste proprii la alegerile locale, nu vor fi excluse alianţele electorale locale. „Avem varianta în care să avem candidați proprii sau în care avem dreptul să facem alianțe locale, pentru a susține un candidat care are șanse mai mari să câștige. Mai mult ca sigur vom face alianțe de dreapta, pentru că ALDE este un partid de dreapta”, a declarat Robert Filip. De aceea, președintele interimar al ALDE Gorj anunță că va purta discuții cu liderul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, inclusiv despre schimbarea majorității de la Consiliul Județean.
I.IRINOIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here