Fiica unui polițist din Târgu-Jiu, câștigătoarea concursului de MISS ECATERINA

865

Balul Bobocilor organizat de Colegiul Național ”Ecaterina Teodoroiu” din Târgu-Jiu s-a încheiat aseară cu acordarea titlului de ”Miss” și ”Mister”. Andreea Belu, fiica unui om al legii din cadrul Poliției Transporturi Feroviare Gorj, a fost considerată de juriu cea mai frumoasă prezență feminină de la acest eveniment. Titlul de Mister Boboc a fost câștigat de Mihai Alexandru Odor, fostul coleg de clasă al Andreei. Aceasta este absolventă a Școlii Gimnaziale Gheorghe Tătărescu, iar în prezent este elevă în clasa a IX-a, la Științele Naturii, intrând la liceu cu media 8,91. “Mă bucur foarte mult că am fost aleasă Miss Boboc, după săptămâni la rând de repetiții. Și celelalte concurente s-au prezentat exemplar.  Vreau să mulțumesc juriului și celor care m-au susținut, dar și familiei, care a fost alături de mine și m-a încurajat permanent.  Sunt foarte fericită. Mi-am îndeplinit un vis și mă încurajează să particip și la alte competiții, deși îmi doresc să devin medic”, a declarat Andreea Belu, pentru Gorjeanul.

Tema ediției din acest an a balului a fost ”BACK IN TIME”. Concurentele au trecut prin opt probe de concurs care au vizat aspectul fizic, inteligența și abilitățile artistice. Andreea Belu s-a duelat cu alte cinci concurente pentru titlul de Miss Ecaterina, tânăra de 15 ani primind ca premiu un buchet uriaș de trandafiri și produse cosmetice și vestimentare, dar și un abonament la un cunoscut studio de fitness din Târgu-Jiu.  În cadrul evenimentului care a avut la un restaurant de pe insulița Jiului, Oana Radu, artista supranumită Adele de Romania, a urcat pe scenă. Prezentatorul concursului a fost Cătălin Stamatoiu. Ulterior, tinerii au fost invitați la after-party, într-un cunoscut club din Târgu-Jiu.

Rămâi pe gorjeanul.ro pentru a vedea imagini (VIDEO)  de la Balul Bobocilor organizat de Colegiul Național ”Ecaterina Teodoroiu”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here