Fiica lui Negrescu, în rol de zână, în piesa Frumoasa din pădurea adormită, premiera Teatrului Dramatic ,,Elvira Godeanu”!

869

Ana Negrescu, absolventă a unei facultăți de teatru din cadrul unei universități din Anglia, a urcat, duminică, pe scena Teatrului Dramatic ,,Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu, instituție unde lucrează și tatăl său, în postura de actriță. Fiica fostului manager a jucat rolul Zânei Liliac în spectacolul ,,Frumoasa din pădurea adormită”, premieră jucată, ieri, cu casa închisă, sala fiind plină de copii și părinți. Însuși tatăl actriței a fost în sală, de data aceasta în postura de spectator, aplaudând entuziasmat prestația fiicei sale, care i-a călcat pe urme, dar și a colegilor ei. De altfel, 19 tineri actori ori aspiranți ai acestei profesii au stârnit emoții și zâmbete printre micii spectatori care au participat astfel activi în frumoasa poveste, completată cu dans și culoare.

Demersul artistic și cultural, prezentat pe scena teatrului târgujian, a purtat semnătura Mălinei Andrei, în timp ce costumele au fost create de Dan Felecan.
Fosta balerină a Teatrului din Constanța, Liliana Tăbuș, a fost asistent coregrafie, actorii dansând pe scenă în arii cunoscute, iar Florin Rotaru s-a ocupat de proiecțiile video care au încântat publicul atent la orice artificiu.
În rolurile piesei au fost distribuiți actori ai teatrului târgujian, dar în distribuție au intrat și tineri talentați: Adelina Puzdrea, Mihai Rădulea, Ana Negrescu, Alexandru Manea, Vlad Fiu, Vlad Rădulea, Bogdan Tălmaciu, Andrei Șerban, Octavian Călina, Eduard Prodan, Bogdan Petec, Oana Marinescu, Izabela Opran, Patrisia Sava, Ana Maria Păuna.
Piesa Frumoasa din pădurea adormită este o adaptare după Charles Perrault.

A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here