Fiica lui Chiriac, a lui Paralescu şi Ana lui Lemnaru, medii foarte bune la Bacalaureat

1103

Raul Chiriac, directorul de Investiţii al Primăriei Târgu-Jiu, Iustin Paralescu, profesor de matematică la Motru, fost inspector şcolar general şi afaceristul Călin Lemnaru sunt trei dintre părinţii care au fost foarte mândri, ieri, de fiicele lor, absolvente de liceu. Asta deoarece, cele trei fete au obţinut toate medii de aproape şi peste 9 la examenul maturităţii, fiica lui Chiriac fiind chiar la un pas de media 10.

chiriacTeodora Chiriac, fiica directorului de Investiţii al Primăriei Târgu-Jiu, Raul Chiriac, a promovat aproape cu notă maximă examenul de Bacalaureat. Teodora şi-a făcut mândri părinţii după ce a obţinut nota 9,8 la română, 9,9 la matematică şi 9,7 la fizică. Aceasta este absolventă a Colegiului “Ecaterina Teodoroiu” din Târgu-Jiu.
paralescu andraÎn ceea ce o priveşte pe Andra Paralescu, aceasta a luat o medie mai mică deoarece i s-a făcut rău în timpul probei scrise la fizică. Absolventa a luat 9,40 la română, 9,50 la matematică şi doar 7,8 la fizică. Chiar şi cu media 8,9, Andra Paralescu are viitorul asigurat, putând intra la facultatea dorită.
anna lemnaruO medie foarte bună a luat la Bacalaureat şi fiica afaceristului Călin Lemnaru. Ana Maria Carla Lemnaru a obţinut 9,8 la română, 9,75 la matematică şi 8,7 la biologie. Media finală a fost de 9,41, tânăra absolvind Colegiul Naţional “Tudor Vladimirescu”.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here