Fiica lui Benegui a luat bacul cu 9, istoria i-a pus piedici lui Piţian

663

Bacalaureatul din această vară a fost unul cu emoţii şi pentru copiii persoanelor publice din judeţul Gorj care au învăţat pe rupte sau mai puţin pentru a promova examenul maturităţii.

În ciuda problemelor pe care le-a avut în familie, ştiut fiind faptul că părinţii săi s-au despărţit, iar relaţiile dintre cei doi nu sunt dintre cele mai amiabile, Angelica-Raluca Benegui a reuşit să îşi facă fericiţi aparţinătorii obţinând media 9 la bacalaureat. Aceasta a luat 8,25 la Română, 8,75 la Matematică şi 10,00 la Anatomie.
benegui ralucaFiica cea mare a lui Marius Boeriu a susţinut şi ea examenul maturităţii după ce şi sora ei mai mică a luat cu brio Evaluările Naţionale. Livia Augusta Boeriu a obţinut 8,61 la bac, medie care îi permite să intre la facultatea de medicină, asta după ce a luat 8,85 la Română, 7,5 la Matematică şi 9,5 la Chimie.
Fiica lui Mihai Prunariu, preşedintele de la Clubul Sportiv Pandurii Lignitul Târgu-Jiu a promovat şi ea bacalaureatul cu 7,85, Ioana-Cristina obţinând 9,15 la Română, 5,6 la Istorie şi 8,8 la Geografie.
Raul Condoiu, considerat drept unul dintre băieţii de bani gata din urbea de pe Jiu a promovat şi el bacalaureatul cu 7,71. El a luat 8,5 la Română, 5,55 la Matematică şi 9,1 la Informatică.
Cea care nu a reuşit să ia bacalaureatul a fost însă, în mod surprinzător, fiica purtătorului de cuvânt al DSP Gorj, Elena Piţian. Diana Loredana Piţian a obţinut 4,05 la Istorie, 8,3 la Română şi 7,4 la Geografie. Absolventa de liceu va susţine, la sesiunea din toamnă, doar materia care i-a dat de furcă acum la Bac, iar cu siguranţă, o va promova cu brio şi se va înscrie şi la facultate.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here