Fiica directorului Taşcău şi fiul comandantului Caragea, experimentaţi la Bac

508

Pagina 6Emoţii mari pentru Viorel Caragea, şeful Poliţiei Gorjene şi pentru Dorin Taşcău, directorul Colegiului Naţional „Tudor Vladimirescu”. Asta pentru că odraslele acestora sunt în febra examenului de Bacalaureat. Cei doi copii s-au făcut deja remarcaţi prin obţinerea punctajului maxim la competenţe, cei doi fiind declaraţi experimentaţi.

_MG_9526Fiica directorului CNTV, Iulia Taşcău şi fiul şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, Ionuţ Caragea sunt în febra examenului de Bacalaureat. Ieri, cei doi au susţinut proba scrisă la Limba şi literatura română în CNTV. La competenţele pe care le-au susţinut luna aceasta, cei doi s-au făcut remarcaţi, ambii fiind notaţi cu experimentat. Fie că a fost vorba de competenţe digitale, competenţe lingvistice la limba română sau la o limbă de circulaţie internaţională, absolvenţii şi-au făcut părinţii mândri de ei.

Caragea, la facultate în Craiova, Taşcău în Târgu-Jiu

iulia tascau (1)Fiul comandantului Caragea s-a gândit deja ce facultate să urmeze şi este sigur că nu îl va urma pe tatăl său în carieră deoarece nu este încântat de meseria de poliţist. „Mi s-a părut puţin greu examenul, dar am învăţat. Nu pot să ştiu la ce notă să mă aştept, nota o dă profesorul, eu pot să spun că am făcut şi de 10, şi de 8, şi de 7”, a declarat zâmbind Ionuţ Caragea. Tot acesta spune că: „la competenţe am luat experimentat, la toate trei. Mai am de dat la matematică şi la informatică, iar la mate am emoţii mult mai mari. Vreau să dau la Autovehicule Rutiere, la Craiova”, a mai declarat fiul lui Viorel Caragea. Tânărul a mai adăugat că nu ştie ce notă a obţinut în ultimul an de studiu. „Nu am luat fişa matricolă ca să ştiu cu ce medie am terminat clasa a XII-a. De unde să ştiu ce medie am! De ce să îmi calculez media, nu sunt tocilar?”, a mai adăugat Ionuţ Caragea. Iulia Taşcău, fiica directorului de la CNTV, acolo unde şi învaţă tânăra, s-a decis la ce facultate să meargă. Şi Iulia este posesoarea a trei calificative de experimentat la competenţele din cadrul examenului de Bacalaureat. Chiar tatăl absolventei a declarat că este foarte mândru de fiica sa, care este şi şefă de promoţie. „Iulia a terminat anul acesta cu media generală 10, este şefă de promoţie. Îşi doreşte să meargă la Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu, la Drept. Şi sunt sigur că va reuşi”, a declarat plin de încântare Dorin Taşcău. Rămâne de văzut ce note vor obţine cei doi elevi.

Ana-Maria Catalinoiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here