Fîciu şi Ciolacu jr. se luptă pentru şefia Şcolii Populare de Artă

210

La noul concurs pentru şefia Şcolii Populare de Artă din Târgu-Jiu participă doi candidaţi. Unul dintre ei, Nicolae Fîciu, şi-a mai încercat norocul de două ori pentru acelaşi post, a treia oară sperând să fie cu noroc. Celălalt candidat este Pompiliu Ciolacu jr., şeful Direcţiei de Cultură şi fiul directorului Palatului Copiilor. Reprezentanţii Consiliului Judeţean speră ca de această dată să găsească în sfârşit omul potrivit pentru a conduce Şcoala Populară de Artă.

Vineri a fost ultima zi în care s-au depus candidaturile pentru şefia Şcolii Populare de Artă din Târgu-Jiu. Este cel de-al treilea concurs organizat de autorităţile judeţene în speranţa de a găsi persoana potrivită pentru preluarea postului de conducere pe care l-a ocupat Viorel Gârbaciu. Doi candidaţi se află în cursă pentru şefia ŞPA, unul dintre ei aflându-se la a treia încercare. Nicolae Fîciu a participat la toate concursurile organizate de Consiliul Judeţean pentru acest post, însă nu a reuşit să promoveze probele, astfel că el speră ca a treia încercare să fie cu noroc. În toamna anului trecut, solistul gorjean de muzică populară Nicolae Fîciu a obţinut nota 8,03 la prima etapă a concursului, 7,41 la interviu, nota finală fiind 7,72. Contracandidatul său este nimeni altul decât Pompiliu Ciolacu jr. El are deja experienţă în conducerea unei instituţii din acest domeniu, fiind directorul Centrului de Cultură Gorj. Totodată, el se poate inspira şi din experienţa managerială a tatălui său, care este directorul Palatului Copiilor din Târgu-Jiu.

Planurile de management, evaluate până după Paşti
Termenul pentru evaluare a planurilor de management ale celor doi candidaţi este 23 aprilie, iar până la sfârşitul lunii se va desfăşura şi cea de-a doua etapă a concursului. “Urmează ca în cel mai scurt timp să stabilim datele exacte pentru concurs. Până cel târziu 23 aprilie trebuie evaluate planurile de management depuse de candidaţi, urmând ca până pe 28 aprilie să se desfăşoare şi etapa a doua, adică susţinerea planurilor de management în cadrul interviului”, a precizat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Mădălina Ciolocoi.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here