Festivitate de absolvire și la Turceni. Tot pe stadion!

969

Ceremonie pentru absolvenții claselor a VIII-a și a XII-a și la Turceni, după modelul de la Târgu-Jiu. Primarul orașului Turceni, Cristina Cilibiu, a anunțat că, după examenul de bacalaureat, pe stadionul din localitate va avea loc festivitatea de absolvire a elevilor din anii terminali.
Evenimentul este programat în zilele de 27 și 28 iunie.
„Având în vedere nenumăratele cereri care au venit către primărie, am hotărât, împreună cu o parte din conducerea liceului, să le organizăm weekend-ul viitor. Sper că ne va lăsa și vremea. Din câte am înțeles, mai toate clasele vor să participe la aceste festivități. Va trebui să aflăm și numărul exact de copii, pentru că trebuie să respectăm condițiile impuse de starea de alertă. Va trebui să gândim și o variantă pentru spații închise, dacă va continua să plouă”, a anunțat primarul Cristina Cilibiu.
Absolvenții școlilor generale, liceelor și colegiilor naționale din Târgu-Jiu au avut parte de o festivitate inedită de absolvire, pe stadionul municipal.
Cu respectarea regulilor de distanțare, elevii au fost premiați în fața profesorilor și a părinților care au asistat în tribune.
I.IRINOIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here