Festivalul „Bucurie în Mișcare” a atras sute de copii

342

Primul sfârșit de săptămână cu activități marca Bucurie în Mișcare a fost plin de jocuri, distracție, copii fericiți și multe premii la Târgu-Jiu, Craiova, Arad și Petroșani.  În ciuda vremii capricioase, la Târgu-Jiu, sute de copii, tineri și părinți au participat la cea mai mare campanie de promovare a mișcării de masă din România, Bucurie în Mișcare.

Evenimentul a fost organizat în perioada 12-13 mai 2017 de Asociația 11even în parteneriat cu Liga Studenților din Universitatea „Constantin Brâncuși”, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Gorj, Primăria Municipiului Târgu-Jiu, Kaufland România și Decathlon, în amfiteatrul din centrul Municipiului Târgu-Jiu, unde, participanții au putut juca fotbal, streetball, tenis de masă, badminton, tir cu arcul, tenis cu piciorul şi slow biking.
Bucurie în Mișcare este dovada că dorința de joacă în aer liber a copiilor, dar și a adulților este mai importantă decât condițiile meteo. Chiar dacă în unele intervale orare a plouat sau a bătut vântul, oamenii și-au luat haine groase, chiar și umbrele și au venit alături de noi, plini de tonus și bună dispoziție. Mă bucură foarte tare să constat că Bucurie în Mișcare scoate lumea afară din case și aduce zâmbete pe fețele copiilor (Paula Șipoș, coordonator național Bucurie în Mișcare România).
Organizatorii au împărțit sute de diplome și surprize și au oferit brățări cu mesajul #iubescmiscarea tuturor celor care au contribuit la provocarea 1 Milion de secunde de mișcare.
Imaginile cu participanții, dar și poveștile care s-au întâmplat în timpul evenimentelor le găsiți pe bucurieinmiscare.ro.
La realizarea țintei finale de ”1 Milion de secunde de mișcare” pot contribui toți cei care iubesc mișcarea și viața sănătoasă. Provocarea este în desfășurare până la mijlocul lunii iunie, orice persoană care dorește să se implice poate să încarce un clip care implică mișcare, pe pagina www.bucurieinmiscare.ro!
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here