Festivalul Berii, organizat pe sponsorizări, la Rovinari

1305

Rovinărenii vor avea în curând un nou motiv de distracție! Autoritățile locale vor organiza în perioada 11-15 septembrie o nouă ediție a manifestării Festivalul Berii, de această dată nefiind însă alocați bani din bugetul local pentru evenimente, ci aceștia vor proveni din sponsorizări.

,,Din respect pentru rovinăreni și pentru banul public, organizăm Festivalul Berii exclusiv din sponsorizări private! Economie de 140.000 de lei, la bugetul local!
După ce am decis să anulăm Festivalul Berii și să folosim acei bani pentru igienizarea blocurilor din Rovinari, numeroși cetățeni mi-au cerut să încercăm, totuși, să căutăm o soluție alternativă de finanțare și să nu întrerupem acest eveniment cu tradiție în orașul nostru. Ca urmare, am bucuria să vă anunț că, în urma răspunsurilor pozitive venite din partea unor investitori, din respect pentru cetățenii din Rovinari și împrejurimi vom reuși să organizăm Festivalul Berii și în acest an, exclusiv din sponsorizări private.
În acest fel, realizăm o economie de 140.000 de lei, bani publici, care vor fi cheltuiți pentru igienizarea blocurilor din Rovinari. Așadar, vă așteptăm cu drag la Festivalul Berii, în Rovinari, în perioada 11 – 15 septembrie a.c.. Vreau să mulțumesc grupului de firme Moveos pentru susținerea acestui eveniment special al orașului nostru”, a declarat Robert Filip, edilul orașului Rovinari. Conform referatului de aprobare al proiectului de hotărâre supus votului consilierilor locali de către primarul Robert Filip, cu ocazia Festivalului Berii de la Rovinari va avea loc un spectacol de muzică populară și a unuia de muzică ușoară, în perioada 14-15 septembrie: ,,Prin încheierea protocolului de colaborare în vederea organizării în parteneriat a evenimentului Festivalul Berii, ediția a XIII-a 2019 cu SC EVENTSYSTEM TIME SRL se propune organizarea acestui eveniment pe terenul, proprietatea orașului Rovinari, respectiv Bulevardul Minerilor, iar partenerul organizator se obligă să asigure organizarea unui spectacol de muzică populară acompaniați live de o orchestră cu minim trei instrumentiști care vor cânta live și a unuia de muzică ușoară (două trupe / interpreți care vor cânta live) în perioada 14-15 septembrie 2019.De asemenea, evenimentul va beneficia de promovare și mediatizare din partea partenerului organizator. În conformitate cu prevederile art. 129 din OUG nr. 57/2019 privind Codul Administrativ (9)în exercitarea atribuțiilor prevăzute la alin. (2) lit. e), consiliul local hotărăște, în condițiile legii, cooperarea sau asocierea cu persoane juridice române sau străine, în vederea finanțării și realizării în comun a unor acțiuni, lucrări, servicii sau proiecte de interes public local. Având în vedere cele arătate, supun spre analiză și adoptarea Consiliului Local al orașului Rovinari proiectul de hotărâre privind aprobarea organizării manifestării Festivalul Berii, ediția a XIII-a 2019, în parteneriat cu SC EVENTSYSTEM TIME SRL, în perioada 11-15 septembrie 2019”.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here