Festivalul Berii, ediţia 2017, ia startul de luni, la Târgu-Jiu

406

O nouă săptămână de distracţie îi aşteaptă pe târgujieni de luni, 21 august, când municipalitatea va organiza ediţia din acest an a Festivalului Berii.

Târgujienii şi gorjenii dornici de distracţie pot alege să asculte muzică şi să se delecteze cu grătare, mici şi bere la Festivalul Berii care va debuta la Târgu-Jiu săptămâna viitoare. Astfel, în perioada 21-27 august, municipalitatea de la Târgu-Jiu va organiza o nouă ediţie a Festivalului Berii. Având ca sponsori două firme de bere şi sucuri, Primăria Târgu-Jiu le promite târgujienilor zile cu distracţie, voie bună şi muzică de calitate. Astfel, zeci de comercianţi sunt aşteptaţi de luni să-şi prezinte mărfurile pe Insuliţa Jiului, în zona special amenajată vânzătorilor de diverse produse.
“Şi în acest an, în perioada 21- 27 august, va avea loc la Târgu-Jiu, Festivalul Berii. Zeci de comercianţi vor fi prezenţi pe insuliţa de pe râul Jiu. Luni, 21 august, vor fi repartizate locurile tuturor solicitanţilor, urmând ca aceştia să se organizeze pentru a putea da startul activităţilor specifice. Taxa pe care aceştia o plătesc diferă în funcţie de produsele pe care le comercializează. Cei care vor amenaja locuri de joacă pentru copii vor achita o taxă de 1,2 lei/mp/zi, de luni până vineri şi 1,3 lei/mp/ zi sâmbăta şi duminica. Restul comercianţilor vor avea de achitat o taxă de 5 lei/ mp de luni până duminică. Cât despre atmosfera de sărbătoare, aceasta va fi întreţinută de Ansamblul Profesionist Doina Gorjului şi formaţii de muzică uşoară, programul nefiind încă unul definitiv în ceea ce priveşte artiştii de muzică uşoară ce vor urca pe scenă. În ceea ce priveşte Heliportul, acesta va fi blocat, iar zona de aterizare va fi mutată pe terenul 3 al Stadionului Municipal. Pe noul traseu către zona de aterizare vor fi montate indicatoare pentru ghidarea ambulanţelor, pentru a evita neplăcerile ce ar putea fi create urgenţelor medicale care necesită intervenţia elicopterului SMURD”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Târgu-Jiu, Anamaria Ianc.
În perioada următoare, reprezentanţii autorităţii locale târgujiene vor trece la amenajarea pe insuliţă a spaţiului unde comercianţii veniţi din judeţ şi nu numai îşi vor prezenta mărfurile. Vor exista terase mari unde să se servească grătare şi băuturi, dar vor fi şi mici comercianţi ce vor comercializa dulciuri, jucării, produse de marochinărie.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here