Femeile Pesediste, împotriva Violenţei, la Padeş

360

Preşedinta Organizaţiei Femeilor Social Democrate Gorj, Elvira Şarapatin, continuă dezbaterile în rândul femeilor din judeţ. Astfel, vineri, 27 iunie 2014, împreună cu membrele Biroului Judeţean, a fost organizat, la Padeş, simpozionul cu tema: egalitatea de şanse şi combaterea violenţei fizice şi verbale asupra femeii. Femeile participante au dezbătut probleme personale şi generale arătând necesitatea educaţiei atât la nivelul tinerelor, cât şi al femeilor, pentru că numai astfel se poate schimba mentalitatea învechită de asuprire din partea bărbaţilor.

photo 2S-a insistat, în timpul desfăşurării acestei acţiuni, ca femeile din mediul rural să-şi cunoască drepturile, să ştie să îşi păstreze personalitatea devotată de soţie sau/şi mamă nepermiţând insulte, jigniri şi violenţe fizice sau verbale asupra lor. Această acţiune politică s-a desfăşurat la nivel zonal, participând preşedintele sau vicepreşedintele organizaţiilor de femei din localităţile: Târgu- Jiu, Motru, Tismana, Rovinari, Stăneşti, Băleşti. “Pentru conştientizarea şi mobilizarea unui număr cât mai mare de femei, acţiunile politice se vor desfăşura în continuare în tot judeţul”, anunţă preşedinta Şarapatin.
Totodată, la Padeş s-a dezbătut problema viitoarei campanii electorale pentru alegerea preşedintelui României şi a fost evidenţiat rolul major şi influenţa pe care o au femeile la nivelul localităţilor.
A.S.

1 COMENTARIU

  1. Felicitari doamnei SARAPATIN ELVIRA presedinta OFSD GORJ , este singura femeie care a luptat intotdeauna pentru egalitatea de sanse intre femei si barbati, doamna este o femeie puternica si a luptat intotdeauna pentru dreptate.Nu intelegem cum o persoana atat de devotata partidului si cum stim noi nu a trecut niciodata de la un partid la altul si mai ales noi femeile am vrea sa avem in parlamentul Romaniei asa o reprezentanta, o persoana corecta si care sa iese in fata femeilor care au probleme mai ales acum cand in minerit se intampla lucruri urate si jignitoare la adresa femeilor, femeile sunt jignite la locurile de munca pe nedrept , putine sunt care au curajul sa spuna .Noi femeile ne dorim o asa doamna care suntem sigure ca ne apara si ne intelegea problemele noastre, i-am urmarit toate aparitiile si la TV si in ziare, ar trebui PSD-ul sa se gandeasca sa puna in functii si asemenea persoane.Felicitari inca o data pentru ceea ce faceti pentru femei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here