Femeile din Liga Pensionarilor au făcut prăjituri pentru concursul de artă culinară

153

Competiţiile culinare au devenit o tradiţie pentru membrii Ligii Pensionarilor Gorj. Primul concurs din acest an a avut loc ieri, la toate cele şase cluburi ale vârstei a treia din municipiul Târgu-Jiu. Conducerea Ligii Pensionarilor s-a alăturat participantelor, apreciind ca fiind delicioase toate prăjiturile preparate pentru concurs.

Vârstnicii din municipiul Târgu-Jiu s-au îndulcit cu prăjituri delicioase preparate special pentru primul concurs de artă culinară din acest an. Competiţia a avut loc marţi, la toate cluburile vârstei a treia din municipiul nostru. Acţiunea a fost un succes incontestabil. „Concursul de Artă Culinară s-a organizat la toate cele şase cluburi din municipiul Târgu-Jiu. Este iniţiativa Comisiei de femei, dar se bucură de sprijinul conducerii Ligii. Toate preparatele sunt delicioase şi arată foarte bine”, a declarat Petre Rădulescu, preşedintele Ligii Pensionarilor Gorj.

Evenimente pentru pensionari
Conducerea Ligii Pensionarilor a stabilit o serie de evenimente ce urmează a se desfăşura până la sărbătorile pascale. „Noi am întrunit un program împreună cu Primăria, inclusiv pentru luna aprilie şi vom avea mai multe acţiuni de socializare. Mâine, spre exemplu, are loc concursul de şah, table şi remy; joi, Primăria organizează Nunta de Aur. Vineri sărbătorim Dragobetele. De asemenea, în program mai avem şi o întâlnire cu un medic de specialitate Cardiologie, dar nu am stabilit încă data întâlnirii. Totodată, vom avea o întâlnire şi cu directoarea Casei de Pensii. Ca şi anul trecut, ne vom ocupa de sărbătorirea zilei de 8 martie, cu o cină festivă şi, desigur, nu uităm nici de ziua Mărţişorului”, explică Petre Rădulescu, preşedintele Ligii Pensionarilor Gorj.
Mai mult decât atât, s-au făcut demersuri pentru obţinerea unor facilităţi la transportul în comun pentru pensionari, după cum confirmă Petre Rădulescu: „am discutat chiar azi cu domnul primar şi ne-a înţeles că este necesar să facem o intervenţie la Consiliul Local pentru a mări cuantumul stabilit pentru acordarea de tichete de călătorie gratuite pentru pensionari, de la 850 la 900 lei”.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here