Femeile din DSP Gorj sărbătoresc Ziua Femeii la restaurant

156

Angajate dspCele peste 50 de angajate ale Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj sărbătoresc Ziua Femeii la un restaurant din municipiul nostru. Petrecerea va avea loc vineri, 9 martie, fiind organizată de cele două sindicate din DSP Gorj. Directorul Marius Boeriu nu va fi alături de angajatele sale, el distrându-se alături de familie, la ziua de naştere a uneia dintre fiicele sale.

Angajatele Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj sunt răsfăţate cu ocazia Zilei Femeii, fiind invitate la o petrecere. De organizare s-au ocupat sindicatele, care au dorit să-şi arate aprecierea şi respectul pentru doamnele şi domnişoarele din instituţie. “Se organizează un chef de către cele două sindicate din DSP, vineri după-amiaza la un restaurant din oraş. Avem peste 50 de doamne şi domnişoare în instituţie şi toate merită să fie sărbătorite aşa cum se cuvine de Ziua Femeii”, a precizat Marius Boeriu, directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Gorj.

Boeriu se distrează în familie

Marele absent de la petrecerea angajaţilor Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj va fi chiar directorul Marius Boeriu. Acesta are un eveniment deosebit în familie şi va petrece Ziua Femeii alături de cele mai dragi persoane din viaţa sa. “Chiar pe 8 martie, în anul 2000, s-a născut fiica mea, care îmi seamănă leit şi pe care o sărbătorim şi în acest an, ca în fiecare an din 2000 încoace. Voi fi foarte ocupat cu organizarea petrecerii ei şi mă voi distra şi eu alături de familie”, menţionează Marius Boeriu, directorul DSP Gorj. Marius Boeriu spune că soţiei şi fiicelor le va oferi flori şi ceva dulce, cu ocazia zilei de 8 Martie.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here