Femeie tâlhărită în drum spre casă

229

O târgujiancă a avut parte de clipe de coșmar, în noaptea de joi spre vineri. Femeia de 47 de ani a sunat la 112 și a declarat că, în timp ce se deplasa pe raza localității, spre domiciliu, o persoană necunoscută i-a smuls geanta din mână, având în poșetă bunuri și documente personale. Aceasta le-a spus oamenilor legii că tâlharul a fugit printre blocuri.
”În zonă au fost dirijate mai multe patrule de siguranţă publică şi echipa de intervenţie din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale al IPJ Gorj. În urma activităților desfășurate a fost găsită geanta abandonată între blocuri cu o parte din bunuri. La scurt timp, lucrători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale au depistat și autorul infracțiunii de tâlhărie, un bărbat de 30 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, care avea asupra sa bunuri ce aparţineau părţii vătămate. În baza probatoriului administrat s-a dispus măsura reținerii autorului pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.
Vineri, suspectul a fost prezentat de procurori în fața magistraților de la Judecătoria Târgu-Jiu, cu propunere de arestare preventivă. Acțiunea a fost admisă.
”Dispune arestarea preventivă a inculpatului cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, pe e o perioadă ade 30 zile. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore”, a stabilit instanța.
Bărbatul a contestat decizia, urmând ca verdictul să fie stabilit în această săptămână, la Tribunalul Gorj.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here