Femeie din Târgu-Jiu, prădată de un prieten de familie

261

O târgujiancă de 47 de ani a sunat, duminică, la Poliție și a cerut ajutor, anunțând că “persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa de unde au sustras mai multe bunuri”.
“La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat că în interiorul locuinţei nu sunt urme de răvăşire, iar sistemul de închidere a uşii de acces nu este forţat, fiind sustrase mai multe bijuterii din aur şi argint, un ceas şi un parfum, cauzându-i un prejudiciu de circa 4.500 de lei.
În urma cercetărilor efectuate de polițiști, a fost identificat autorul faptei, un bărbat de 52 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, cunoştinţă de familie, care a profitat de faptul că persoana vătămată i-a încredinţat cheile apartamentului pe perioada cât a fost plecată din localitate, a pătruns în interior de unde a sustras bunurile în cauză. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate, iar cercetările continuă cu autorul în stare de libertate”, a precizat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Bărbatul este cercetat pentru furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here