Femeie din Licurici, agresată de soț

481

O femeie în vârstă de 37 de ani, din comuna Licurici, a solicitat ajutorul polițiștilor, în urma unui conflict cu soțul său de 43 de ani. Bărbatul ar fi exercitat acte de violență asupra soției sale, provocându-i leziuni în zona capului și a feței, însă victima a refuzat să meargă la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile împotriva bărbatului.
,,La data de 3 august a.c., polițiști din cadrul Secției 8 Poliţie Rurală Stoina au fost sesizaţi prin apelul 112 de o femeie, de 37 de ani, din comuna Licurici, cu privire la faptul că ar avea un conflict cu soțul său, de 43 de ani. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că, în urma unui conflict spontan, bărbatul ar fi exercitat acte de violență asupra soției sale, provocându-i leziuni în zona capului și a feței.
Femeia a solicitat un echipaj al ambulanței pentru acordarea de îngrijiri medicale, dar a refuzat să fie transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Aceasta a fost de acord cu înlăturarea soțului său din locuința comună, iar polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile împotriva bărbatului”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Bărbatul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.
De la începutul anului și până în prezent, oamenii legii au emis peste 80 de ordine de protecție, cele mai multe fiind în mediul rural.
A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here