Femeia călcată de mascați a ajuns din nou la spital!

206

Femeia din Glogova, care s-a trezit, marți dimineața, “din greșeală” cu mascații în casa sa, a ajuns din nou la spital în cursul nopții de miercuri spre joi. Ei i s-a făcut rău după ce în presă au apărut informații conform cărora ea și soțul ei ar fi implicați într-o anchetă penală a DIICOT, instituție care a coordonat descinderile de marți de la Glogova. Maria Marcu a avut și anterior probleme de sănătate, inclusiv un infarct, soțul său fiind nevoit acum să o ducă din nou la spital la Motru pentru ca situația ei să nu se agraveze.

“Vă dați seama că atunci când vezi la o televiziune centrală că ești făcut infractor nu e o situație tocmai plăcută, mai ales după ce ai trecut prin ce ai trecut. Le-am cerut celor de la televiziunea respectivă să rectifice informația, dar între timp soția mea a avut din nou probleme de sănătate și a trebuit să o duc la spital. În ceea ce privește informațiile respective, nici vorbă ca noi să avem probleme de natură penală, așa cum am precizat de la începutul acestui scandal. Eu am calitatea de martor pentru că am cumpărat niște bijuterii de la niște persoane fără să cunosc proveniența acestora. Anchetatorii au suspiciunea că ar fi furate, dar asta nu cred că e problema mea. Bijuteriile sunt la amanet, nu am bani în momentul acesta să le scot de acolo, dar pot oricând să merg să le ridic, nu văd care e problema și de ce să fim noi prezentați ca infractori după ce mascații au greșit adresa și au dat buzna în casa noastră”, spune Adrian Marcu.
Soții Marcu s-au trezit, marți dimineața, cu mascații în casa de vacanță din Glogova în care se cazaseră cu câteva ore înainte. Ei veniseră de la București în concediu, iar mascații îl căutau pe un localnic, Marius Panduru, despre care aveau informații că locuiește în casa soților Marcu. În cele din urmă, Panduru a fost ridicat și dus la audieri, iar soții Marcu au afirmat că vor depune plângere împotriva celor care le-au stricat concediul, în speranța că astfel de incidente nu se vor mai repeta.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here