Fără traseiști pe listele PSD. Cine mai are interdicție

1184

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că pe listele de candidați ale partidului pentru alegerile parlamentare nu se vor găsi persoane cu probleme penale.
„În România sunt patru milioane de dosare penale. Nu ştiu câte am eu sau aveţi dvs. O să venim cu precizări. Nu o să fie candidaţi cu probleme penale pe listele PSD. Sunt mai multe propuneri. Totuşi, există prezumţia de nevinovăţie. Dar va fi o decizie politică. Dacă şi cei care sunt deja trimişi în judecată, cei care au o hotărâre a instanţei…voi face ce e mai bine pentru PSD şi pentru societatea românească”, a spus Ciolacu.
În plus, nici traseiștii nu vor prinde un loc de senator sau deputați. „Vom încerca să nu avem traseişti pe listele noastre. Trebuie să învăţăm din greşeli”, a adăugat Ciolacu.
Liderul PSD a menționat că listele de candidați vor fi întocmite de fiecare organizație în parte.
Mihai Weber, președintele PSD Gorj, nu a oferit prea multe amănunte despre parlamentare. A spus doar că el se va regăsi pe lista de la Camera Deputaților, iar în rest vor fi… „surprize plăcute”.
„Vom pune pe listă oameni care reprezintă sau au reprezentat ceva pentru acest județ. Facem o analiză și vom discuta. Vom ține cont de criteriile de integritate”, a spus Weber.
Numele candidaților vor fi cunoscute în cel mai scurt timp, mai ales că pe 22 octombrie este termenul limită pentru depunerea listelor.
I.IRINOIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here