Fără surprize la minifotbal

331

Etapa a 13-a din Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita a adus victorii ale favoritelor. Dream Team și Peppy Dolce Vita nu au făcut pași greșiți cu o săptămână înaintea duelului direct pentru titlu și s-au impus confortabil în fața ultimelor două clasate, Ecologiștii Târgu Jiu și Karma Târgu Jiu.
De asemenea, ocupanta locului 3, ISU Gorj, s-a impus și în meciul cu Minprest Rovinari, scor 4-2, în timp ce Real Târgu Jiu a remizat cu Primăria Rovinari, 3-3. Farmacia Victoria a bifat a treia victorie din ultimele patru etape în duelul cu Primăria Bîlteni, scor 7-4.

Rezultate, etapa 13, Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita
Karma Târgu-Jiu 1 – 16 Peppy Dolce Vita
Farmacia Victoria 7 – 4 Primăria Bîlteni
Real Târgu-Jiu 3 – 3 Primăria Rovinari
Minprest Rovinari 2 – 4 ISU Gorj
Dream Team 7 – 3 Ecologiștii Târgu-Jiu

Scor fluviu la Campionatul Firmelor
Duminică, au avut loc și jocurile contând pentru etapa a 11-a din Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj. Liderul PROFI a avut un duel mai strâns decât o arată scorul cu echipa CARREFOUR, dar s-a impus în final cu 4-1 și a bifat a 11-a victorie din acest sezon. Echipa ENGIE și-a consolidat locul 2 după victoria din derby-ul cu I.J.J. Gorj în cel mai spectaculos meci din acest sezon, partida în care s-au marcat nu mai puțin de 26 de goluri în cele 40 de minute de joc, scor 18-8. De notat și prima victorie din acest sezon pentru echipa MACOFIL care s-a impus extrem de clar în duelul cu MEDIA Gorj, scor 13-3.

Rezultate etapa 11, Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj:
ARTEGO 3 – 0 IPJ GORJ
IJJ GORJ 8 – 18 ENGIE
CARREFOUR 1 – 4 PROFI
MACOFIL 13 – 3 MEDIA GORJ
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here