Fără surprize la Dolce Vita!

58

Sfârşitul de săptămână a adus noi meciuri de minifotbal în cele trei competiţii majore de la Complexul Sportiv Dolce Vita. Liderul din Campionatul Primăriilor, formaţia din Târgu-Cărbunești, a avut parte de un duel dificil în etapa a patra contra celor de la Primăria Turceni. Cei din Turceni, aflați la debut în acest sezon, au venit cu întăriri și au preluat conducerea în startul partidei, scor 3-0. Favoriţii au revenit însă pe parcurs și, în repriza a doua, spre final, s-au detașat pe tabelă, câștigând cu 11-7. Pe de altă parte, duelul dintre campioana Primăria Telești și vicecampioana Primăria Motru s-a încheiat la egalitate, 2-2. Rezultatul nu le ajută foarte mult pe cele două echipe cu pretenții, care rămân la distanță de 5, respectiv 8 puncte în spatele liderului. În alte jocuri, Primăria Albeni a bifat a doua victorie din acest sezon, iar Primăria Fărcășești s-a impus după un meci la mare luptă cu Primăria Drăguțești, scor 3-2. În același timp, Primăria Turburea a întors un scor de 0-2 cu Primăria Bălănești și s-a impus, la finele unui meci tensionat, scor 3-2.
În Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu, campioana ultimelor două ediții, Dream Team Târgu Jiu, nu a avut emoții cu Mica Frăție, şi a câștigat cu 10-1. Profi Târgu Jiu a făcut încă un meci mare după cel de săptămâna trecută cu Farmacia Victoria. Dacă atunci s-au impus cu 6-2, acum băieții în verde au trecut cu un alt scor greu de crezut de o echipă foarte puternică, Real Târgu Jiu, 6-1 ! ISU Gorj și Peppy Dolce Vita Târgu Jiu, două echipe cu pretenții la primele locuri, au bifat și ele victorii importante în etapa a șasea. Ambele echipe au trecut cu un scor identic, 5-2, de Minprest Rovinari, respectiv Primăria Bîlteni și își mențin locul de play-off. Farmacia Victoria a avut parte de o misiune neașteptat de ușoară cu Provincialii, echipă pe care a învins-o cu 8-0. În cele din urmă, Karma Târgu Jiu a bifat a treia victorie a sezonului după 3-0 cu Primăria Rovinari.
Au fost victorii și în Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj pentru echipele care domină începutul de sezon. Liderul, Carrefour Târgu Jiu, a trecut cu 8-5 de Macofil, iar I.J.J. Gorj a bifat un 3-0 cu România Hidro Service. FC Anna a trecut la pas de Marckon, scor 11-0, și a urcat pe ultima treaptă a podiumului. Și asta pentru că Succes NicCom s-a încurcat de Acvila, scor 1-3. Cei de la Acvila au bifat astfel prima victorie a sezonului, ajungând la cota 3 puncte din 4 etape.

Rezultate, etapa 4, Campionatul Primăriilor din județul Gorj
Primăria Drăguțești – Primăria Fărcășești 2-3
Primăria Turceni – Primăria Târgu Cărbunești 7-11
Primăria Motru – Primăria Telești 2-2
Primăria Turburea – Primăria Bălănești 3-2
Primăria Bumbești Jiu – Primăria Albeni 2-7
Amânat: Roșia de Amaradia – Primăria Cîlnic

Rezultate, etapa 6, Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu
Farmacia Victoria – Provincialii 8-0
ISU Gorj – Minprest Rovinari 5-2
Karma Târgu Jiu – Primăria Rovinari 3-0
Peppy Dolce Vita Târgu Jiu – Primăria Bîlteni 5-2
Profi Târgu Jiu – Real Târgu Jiu 6-1
Mica Frăție – Dream Team Târgu Jiu 1-10

Rezultate, etapa 4, Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj
Macofil – Carrefour Târgu Jiu 5-8
Acvila – Succes NicCom 3-1
Marckon – FC Anna 0-11
I.J.J. Gorj – România Hidro Service 3-0

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here