Fără jocuri televizate

2218

Interesul televiziunilor față de meciurile amicale ce se dispută în această iarnă s-a mutat din Antalya spre Marbella, acolo unde și-au stabilit cartierul general echipele cu nume din campionatul românesc.

Deși au fost ani în care Pandurii beneficia de un tratament special, având destul de multe meciuri televizate în perioadele de pregătire, de această dată se pare că suporterul gorjean va trebui să se mulțumească doar cu o singură partidă. Și nici aceea la TV, ci doar pe calea internetului. „Carele de reportaj ale celor de la Digi sunt în Spania, așa că nu ne vor putea ajuta decât transmițând pe site-ul lor, cu o singură cameră, meciul nostru cu Șahtior Donetsk. Este cel mai important joc programat, cel din data de 9 februarie, când întâlnim echipa antrenată de românul Mircea Lucescu”, a precizat președintele gorjenilor, Eugen Pîrvulescu, cel care va pleca și el în Antalya în zilele următoare.
În această perioadă, după meciul cu Zestafoni, Pandurii va mai juca meciuri de verificare cu Mlada Boleslav (Cehia), Vardar Skopje (Macedonia) și Chernomorets Odessa (Ucraina). Chiar dacă sunt doar partide în care tehnicianul va trebui să caute formulele cu care să înceapă sezonul de primăvară, președintele Pîrvulescu spune că ține și la rezultate: “Contează și cum ne prezentăm în meciurile de verificare. Ne bucurăm să și câștigăm pentru că victoriile aduc victorii. Sperăm să arătăm bine, să jucăm bine, să avem concentrare la toate jocurile de verificare. Avem un lot echilibrat valoric și concurența este destul de mare. Fiecare jucător va încerca să dea totul pentru a prinde primul unsprezece”.
C.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here