Fără inspiraţie! Pandurii – Concordia: 0-1

222

Pandurii Tg-Jiu a pierdut “meciul de 6 puncte” disputat împotriva Concordiei, iar echipa condusă de Flavius Stoican încă îşi caută identitatea. Chiajna a părut la cârma jocului doar în prima parte, imediat după gol elevii lui Alexa cedând total iniţiativa. Din nefericire, trupa gorjeană nu a avut un creier limpede la mijlocul terenului, iar gazdele şi-au creat foarte puţine ocazii. Jeffrey Ket şi-a făcut debutul în tricoul Pandurilor, iar Samson Nwabueze a început meciul titular în flancul drept al apărării. Paul Batin, atacantul revenit la Tg-Jiu, nu a luat loc nici pe banca amfitrionilor, Flavius Stoican mizând în atac pe Sergiu Negruţ.

Filmul meciului:
Min. 6: Stana l-a testat pe Bălgrădean cu un şut puternic de la 16 metri, dar portarul oaspeţilor a scos mingea de sub transversală cu un reflex bun.
Min. 28: Surugiu şi-a făcut bine mingea, dar şutul său din afara careului a trecut mult peste poarta Chiajnei.
Min.32: Ket s-a descurcat bine în careu, a centrat spre Negruţ, dar vârful venit de la Cluj a controlat mingea cu mâna în careu, irosind o oportunitate bună.
Min. 41: Gol Chiajna! Stanca l-a închis bine pe Răducanu la marginea careului, dar portarul Pandurilor nu a avut timp să se retragă şi a fost lobat, din afara suprafeţei de pedeapsă, de către Raul Costin.
Min. 43: Surugiu a intrat în careu, dar şutul său a fost blocat în ultimul moment de apărarea adversă.
Min. 45: Samson a avut o intervenţie providenţială la Răducanu, care ar fi scăpat singur cu Stanca.
Min.53: Herea a dejucat pasul la offside al pandurilor, a scăpat singur cu Stanca, dar portarul gorjenilor a reuşit o intervenţie de senzaţie şi l-a blocat pe mijlocaş.
Min. 70: Negruţ a fost lansat bine în careu, dar şutul său a fost respins în ultimul moment de un apărător al Concordiei. Florin Ilie putea primi penalti la faza premergătoare, dar arbitrul nu a văzut infracţiunea din careu.
Min. 74: Buşu a centrat periculos în careu, dar Bălgrădean a fost primul la minge şi a respins în aut.
Min. 76: Ket a finalizat o acţiune a lui Buşu, însă mingea a fost expediată slab, pe centrul porţii, fără probleme pentru portar.

Pandurii Tg-Jiu – Concordia Chiajna: 0-1 (0-1)
Au marcat: – / Raul Costin 41`
Pandurii Tg-Jiu: Stanca – Nwabueze, Ene, Ilie, Bușu – Zaina (Trifu 55`), Ket (Hamed 78`). – Surugiu (Pîrcălabu 67`), Stana, Firțulescu – Negruț
Rezerve: Popescu, Tătaru, Negoiță, Hlistei. Antrenor: Flavius Stoican
Concordia Chiajna: Bălgrădean – Feussi, Dobrosavlevici, Melinte (Bejan 66`), Fota – Răsdan (Albu 54`), Raul Costin – Serediuc, Herea, Grădinaru (Valentin Alexandru 75`) – Răducanu
Rezerve: Drăghia, Pena, Munteanu, Ciobanu. Antrenor: Dan Alexa
Arbitrii: Iulian Călin, Mircea Orbuleț, Gabriel Stroe
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here