Fără Acsinte şi Nistor în Europa League: “Sunt mulți fotbaliști neplătiți la Pandurii, dar tac!”

384

Apele nu sunt liniştite la echipa de fotbal înaintea primului duel european din această vară. Unul dintre componenţii echipei, Florin Acsinte, este revoltat de situaţia actuală din cadrul clubului. Acesta a declarat că vrea să rămână la Tg-Jiu, dar nu a fost plătit decât de două ori în 7 luni!
“Nu mai avem voie să facem parte din lotul Pandurilor. Nistor are 6 luni de întârziere, eu 3, plus banii la semnătură. Ni s-a transmis că o să mai jucăm atunci când vor dori ei, adică oamenii din conducere. Este strigător la cer fiindcă noi am muncit pentru ca echipa să termine campionatul pe locul 3. Eu o spun sincer, dacă mi se dau banii pentru care am muncit, eu sunt apt să joc în orice moment. N-am venit să fiu plătit doar de două ori în 7 luni. Am fost căutat de diverse echipe, atunci când s-a auzit că mi-am depus memoriu, însă eu vreau să continui la Pandurii dacă sunt plătit pentru ceea ce muncesc”, a declarat Acsinte pentru gsp.ro.
Acsinte a mai spus că nu înţelege de ce comisiile nu se sesizează, în contextul în care Pandurii continuă să transfere jucători: “Bani sunt fiindcă tot sunt aduși jucători la club, dar nu e normal să nu îi plătești pe cei cu care ai ajuns pe locul 3. Mai sunt mulți fotbaliști neplătiți la Pandurii, dar tac și preferă să accepte situația. Oricum, nu pricep de ce comisiile nu se sesizează că sunt atâția jucători ai Pandurilor care-și bagă memorii pentru neplata salariilor”.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here