Fanii Energiei, invitați la Supercupă

253

Echipa de handbal a Energiei va începe sezonul competițional 2015-2016 la mijlocul acestei săptămâni cu un meci cu trofeul pe masă, trupa lui Liviu Andrieș fiind cea care se va opune campioanei Minaur în meciul contând pentru Supercupa României.
Partida dintre Energia Târgu-Jiu și Minaur Baia Mare face parte dintr-un spectacol organizat de Federația Română de Handbal, care invită iubitorii handbalului la un cuplaj al Supercupei punând în aceeași gală în dispută atât trofeul pentru echipele masculine, cât și pentru cele din competiția feminină.
Clubul târgujian a oferit o surpriză fanilor echipei invitându-i la meciul care va avea loc în Sala Polivalentă din Capitală. Aceștia vor avea ocazia să fie alături de jucătorii favoriţi la meciul de la Bucureşti ce se joacă miercuri, 19 august 2015, de la ora 17.00. Clubul Energia Târgu-Jiu asigură gratuit transportul și biletele de intrare la meci, plecarea de la Târgu-Jiu urmând a avea loc miercuri, 19 august, ora 09.30, din faţa Sălii Sporturilor.
Înscrierile se pot face la sediul clubului sau telefonic, la numărul 0766.580.806 (Eremia Adrian – persoană de contact), în limita a 50 de locuri.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here