Familii nevoiașe, ajutate înainte de Crăciun de către polițiștii locali din Târgu-Jiu!

260

Poliția Locală a Municipiului Târgu Jiu a continuat și în acest an tradiția de a se implica în acțiuni caritabile. În pragul sărbătorilor de iarnă, polițiștii locali au adus bucurie în sufletele mai multor persoane cu o situație materială precară. Acestea au primit tot ce aveau nevoie pentru o masă îmbelșugată, jucării și haine pentru copii, dar și alte obiecte necesare unei gospodării.

Încărcați cu daruri, angajații Poliției Locale a Municipiului Târgu Jiu au trecut pragul a cinci familii. Prima familie vizitată este formată din patru membri și locuiește de numai o zi într-un apartament cu chirie. Mama are grijă de cei doi copii, în timp ce tatăl lor își caută un loc de muncă după ce chiar astăzi a aflat că a fost concediat. Cei doi copii, cu vârste de 2, respectiv 3 ani nu își imaginau că în dormitorul lor vor putea admira un brad de Crăciun sau că vor sta în căldură. De jucării sau haine nici nu putea fi vorba. Pentru că au fost impresionați de cazul lor, polițiștii locali le-au oferit bradul gata împodobit în urmă cu câteva zile în instituție, dar și o sursă de încălzire. De astăzi vor avea căldură, mâncare, jucării și haine.
Un alt caz impresionant este acela a unui tată care își crește singur cei patru copii. Și pentru ei, Moș Crăciun a venit încărcat cu daruri. Au primit cu entuziasm haine, alimente de bază, cozonac, dulciuri și produse tradiționale pentru sărbători.
Impresionată de gestul angajaților Poliției Locale a Municipiului Târgu Jiu a fost și o familie alcătuită din șapte membri. Cei șase copii sunt crescuți doar de mamă într-o locuință socială, iar eforturile ar fi fost mult prea mari să aibă tot ceea ce este necesar unei mese îmbelșugate.
Ca și în acțiunile anterioare, banii au fost oferiți benevol de angajații instiuției, din propriul buzunar.
Poliția Locală a Municipiului Târgu Jiu va continua să se implice în astfel de acțiuni umanitare, răspunzând prezent la fiecare solicitare şi oferind o mână de ajutor la nevoie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here