Familie ucrainiană cu un copil cu hemofilie, ajutată de PSD Gorj

2652

„Organizația PSD Gorj a răspuns prompt apelului făcut de Asociația Persoanelor cu Handicap din Oltenia, iar astfel, o familie din Ucraina, care a ajuns la Târgu Jiu în urmă cu două zile, va beneficia de suport material și medical”, transmit reprezentanții organizației printr-un comunicat de presă. 

Cei trei membri ai familiei Malic sunt cazați la Centrul ”Iosua” din Târgu Jiu, iar PSD Gorj, datorită implicării tuturor organizațiilor din județ, le-a pus la dispoziție o serie de produse, inclusiv alimentare, necesare pe perioada șederii lor în centru. Consorțiul European de Hemofilie, în parteneriat cu Asociația Română de Hemofilie, au făcut toate demersurile legale ca această familie să ajungă în Târgu Jiu, deoarece băiețelul de 12 ani suferă de hemofilie și are nevoie de tratament continuu.

În paralel, PSD Gorj continuă acțiunea, în cadrul organizației, de strângere de ajutoare pentru refugiații din Ucraina, urmând ca pe parcursul acestei săptămâni să fie trimis un prim transport spre cei care au atâta nevoie de ajutor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here