Familia Vâlceanu a trecut la PD-L

210
Plecarea lui Dan Vâlceanu la PD-L nu este criticată de către foştii săi colegi de organizaţie. Liderii tinerii social democraţi spun că nu vor fi probleme de organizare în cadrul organizaţiei, deoarece erau, deja, în desfăşurare acţiuni de refacere a filialelor de tineret din judeţ. Fostul coleg de partid al lui Dan Vâlveanu, Radu Teodorescu, a fost mandatat de către seniori să se ocupe cu stabilirea noilor conduceri ale filialelor din judeţ pe latura de tineret a PSD, pregătindu-le astfel pentru campania alegerilor prezidenţiale.

Conform spuselor vicepreşedintelui TSD, nu se pune problema ca alţi membri ai organizaţiei să migreze către tabăra democrat-liberală.” Nu cred că vor fi alţi tineri care vor pleca la PD-L. Dan Vâlceanu ne-a confirmat că nu va cere niciunui fost coleg de-al său de partid să îl urmeze în noua sa opţiune politică. Nu criticăm plecarea fostului preşedinte al TSD la alt partid politic” declara Radu Teodorescu.

În schimb, seniorii PSD au acuzat plecarea lui Vâlceanu senior. Preşedintele exe-cutiv social-democraţilor gorjeni a susţiunt că Eugen Vâlceanu a preferat să părăsească partidul din motivul menţinerii afacerilor pe care acesta le are în domeniul mineritului şi , în niciun caz, din cauza unor neînţelegeri interne pe linie politică. Preşedintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru a fost mai calm în declaraţii, adăugând totuşi, că plecarea fostului vicepreşedinte nu este o problemă atât de gravă pe cât pare la prima vedere.
Oana Paloş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here