Familia unui profesor din Albeni, în doliu: ,,Moșul copilului meu a decedat de coronavirus, la doar 47 de ani”!

92600

Profesorul Valer Iosu de la Școala Gimnazială Albeni este consternat de cumplita veste că moșul copilului său, aflat la Paris, a decedat în această dimineață la un spital din Paris, unde a fost internat de săptămâna trecută, vineri, cu simptome de coronavirus. Puțin timp mai târziu, bărbatul de 47 de ani, șofer în Paris, și-a sunat rudele, vorbind vizibil afectat, că a fost infectat cu coronavirus. Practic, bărbatul care nu avusese probleme de sănătate, și-a luat rămas bun de la cei apropiați, inclusiv de la profesorul din Gorj, spunându-le tuturor să aibă grijă că nu e de glumă cu acest virus, deși el era sceptic în privința acestei boli.

,,M-a sunat miercuri, abia vorbea, mi-a spus că are febră, că îl dor oasele și carnea de pe el, că e transpirat și că îi e greu să lupte cu boala. Eu vorbisem cu el înainte cu o lună de zile și i-am zis să vină acasă că nu mai lucra la Paris, pentru că se restrânsese activitatea urmare a a situației de urgență. A refuzat, spunând că mama sa era bolnavă, și în vârstă, și nu vroia să o pună în pericol. Acum l-am încurajat, spunându-i că e tânăr, în putere, că boala afectează grav persoanele vârstnice cu diverse afecțiuni și nu e cazul lui să fie îngrijorat. I-am spus că va trece peste boală și se va recupera, dar am simțit că nu mai era optimist, nu mai era aceiași persoană pe care o cunoscusem. Am rămas șocat astăzi, când sora mea m-a anunțat că Marian a decedat de coronavirus, în spitalul din Paris în care a fost internat cu o săptămână în urmă”, a declarat Valer Iosu, profesorul din Albeni.

Acesta a transmis un mesaj de condoleanțe pentru pierderea lui Marian Giurea din Alunu, județul Vâlcea, care a lăsat în urmă doi copii și o mamă bolnavă îndurerată. Acesta, din fericire, are la Paris sora și copii. Acesta lucra de 20 de ani în Franța.

,,S-a stins din viață o ființă atât de dragă, lăsând în urmă durere și tristețe…! Marian (moșul copilului meu ) a fost cea mai bună, cea mai generoasă persoană pe care am cunoscut-o în viața mea. Acest virus periculos și ucigaș l-a răpus pe acest om atât de drag! Moșule , te vom păstra în amintire întreaga viață! Drum lin către cer! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a transmis dascălul din Gorj, dincolo de vorbele dureroase fiind și un mesaj clar către cei care nu cred că coronavirusul ucide la orice vârstă.

12 COMENTARII

 1. Buna… se pare ca e fakeee newss am incercat sa intru pe fb ului si pesedistii (oare??) care aveau acces la acel cont de fb l au sters.. deci cine minte aici????

 2. Cum adică „moșul” copilului?! Mosul nu înseamnă bunicul? Zice omul ăla „mosul copilului meu” în loc sa zică tata sau socrul?! Ce aiureli scrieți voi? Dzeu să îl odihnească.

 3. Un roman din Paris pe nume Marian scria pe 17 martie acest text:
  „Buna ziua la toata lumea, am si eu o intrebare la cine stie sa dea un raspuns. Am vazut ca in toata lumea spun ca mor milioane de oameni si sute de milioane sunt bolnavi intrebarea mea este : a vazut cineva un om bolnav s-au un om mort de la Corona ? Va rog frumos sa-mi ziceti si mie sa nu mor prost va pup”
  Marian a primit raspunsul.
  Marian a murit ieri. De coronavirus.
  Morala?
  Sa nu ne jucam cu soarta. Ca ne da cateodata raspunsuri cumplite la intrebarile noastre!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here