Familia Ponta şi-a petrecut week-end-ul culegând roşii

467

Primul-ministru Victor Ponta, alături de soţie şi de cei doi copii, şi-au petrecut ziua de duminică… culegând roşii. Astfel, premierul ţării, alături de Daciana, Andrei şi Irina, au cules roşii şi s-au fotografiat în timp ce prestau la muncile câmpului. Fotografiile au fost încărcate pe contul de Facebook al lui Victor Ponta, primind peste 16.000 de aprecieri şi 700 de comentarii, care de bine, însă în unele postări oamenii îşi exprimau şi nemulţumirile de zi cu zi.
Totodată, Ponta este deosebit de activ online, pe pagina sa de socializare apărând zilnic postări. În cursul week-end-ului, premierul a felicitat-o virtual pe soprana Angela Gheorghiu cu ocazia zilei acesteia de naştere. “La mulţi ani sopranei Angela Gheorghiu, o valoare autentică a ţării noastre, una dintre cele mai apreciate cântăreţe de operă din lume!”, a notat pe Facebook Victor Ponta, postarea sa primind peste 5.000 de like-uri.
De asemenea, peste 1.600 de like-uri a adunat şi postarea lui Ponta în care a felicitat prestaţia echipei naţionale de fotbal împotriva Greciei: “Felicitări echipei naţionale pentru victoria împotriva Greciei! Suntem cu un pas mai aproape de Euro 2016! Mult succes în calificări, hai România!”
Ziua de ieri, în care românii creştini ordocşi au sărbătorit Naşterea Maicii Domnului nu a trecut nefelicitată de premierul României. Ponta le-a urat de bine, virtual, sărbătoritelor care poartă numele de Maria. “Faptul că, pe lângă Adormirea Maicii Domnului (sau Sfânta Maria Mare), sărbătorim şi Naşterea Maicii Domnului (Sfânta Maria Mică) nu este întâmplător şi nu ţine numai de statutul Sfintei Fecioare Maria în viaţa Bisericii şi în sufletele credincioşilor. Naşterea Maicii Domnului este, de fapt, o dublă sărbătoare: a natalităţii şi a feminităţii – fără de care prima nu ar exista. «La mulţi ani!» tuturor celor care poartă numele Sfintei Fecioare Maria!”, a scris pe contul său de socializare Victor Ponta.
Izabella Molnar

1 COMENTARIU

  1. oare cat de credincios este PONTA daca el nu stie nici macar ca duminica nu se fac muncile astea si ca DUMNEZEU a zis altfel….probabil cand o sa afle o sa fie prea tirziu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here