Falcă impune modestie, eleganță și bună-cuviință candidaților PNL Gorj

284

Coordonatorul campaniei electorale a PNL, Gheorghe Falcă, a participat, alături de alţi lideri ai partidului, la lansarea candidaţilor organizaţiei judeţene la alegerile parlamentare din luna decembrie, evenimentul având loc la un restaurant din municipiul Târgu-Jiu.

“Aveţi un judeţ cu un potenţial fantastic şi pentru economie, şi pentru fericirea oamenilor. Întrebarea este dacă facem un pas înainte, dacă reuşim ca această Românie să împingă Gorjul unde aveţi oameni fantastici, cultură fantastică, oameni cu multe venituri, dar, trebuie să fim sinceri, şi un număr de 14947630_1613533455617325_2611325036208050186_noameni cu venituri mici, şi noi trebuie să ne gândim la ei, la fericirea lor, la prosperitatea lor şi asta înseamnă pentru noi o Românie înainte şi un Gorj cu un ritm mult mai mare înainte pentru a da şanse acestor oameni”, a spus Gheorghe Falcă.
Întrebat ce aşteptări are de la candidaţii PNL Gorj la posturile de deputaţi şi senatori, şeful de campanie al partidului a afirmat că se aşteaptă ca aceştia să dea dovadă de modestie, de eleganţă, de bună-cuviinţă, dar în acelaşi timp să şi transmită un mesaj clar şi ferm către adversarii politici. “Am aşteptări de la mine ca persoană, să comunic serios, să fiu un om serios şi aceleaşi aşteptări le am de la fiecare candidat: modestie, eleganţă, bună-cuviinţă, dar în acelaşi timp, un mesaj clar şi ferm – adversarii acestui judeţ sunt cei care au venit aici şi, dintr-odată au devenit gorjeni. Adversarii sunt cei care au oprit multe lucruri aici şi care i-au ţinut pe oameni într-un nivel de trai ca să poată conduce”, a mai declarat Gheorghe Falcă.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here