Facultatea de Inginerie, gazda celei de-a treia sesiuni InfoStud

284

Cea de-a treia sesiune de informare InfoStud, din cadrul proiectului „Construieşte-ţi o carieră de succes!” are loc în data de 24 septembrie, la sediul Facultăţii de Inginerie. Se vor organiza dezbateri privind importanţa consilierii şi orientării profesionale în vederea construirii unei cariere de succes.

Începând cu luna mai 2014 Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti în parteneriat cu Universitatea ”Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu derulează proiectul „Construieşte-ţi o carieră de succes!”. Proiectul este cofinanţat prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Miercuri, 24 septembrie 2014, are loc a treia sesiune de informare InfoStud, la sediul Facultăţii de Inginerie sala A014, ora 10:00.
Campania InfoStud se va derula în sprijinul activităţii de consiliere şi orientare profesională prin care proiectul oferă membrilor grupului ţintă competenţe profesionale şi informaţii concrete despre aşteptările angajat-angajator, despre cadrul legal şi economic la care să se raporteze absolvenţii universităţii.

Dialog cu studenţii
În cadrul reuniunilor InfoStud se vor organiza dezbateri privind importanţa consilierii şi orientării profesionale în vederea construirii unei cariere de succes. La aceste reuniuni vor fi invitaţi să participe studenţi din grupul ţintă, absolvenţi din diferite promoţii de la specializări din domeniul ştiinţelor inginereşti, cadre didactice, persoane de succes din diferite companii. Va fi purtat un dialog interactiv cu studenţii despre procesul de muncă, lucrul în echipă, raporturile de muncă, studiu de caz privind activitatea economică.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here