Expoziție internațională organizată de CJCPCT Gorj, vernisată la Palatul Culturii „Teodor Costescu”

491

Începând de luni, 8 noiembrie, ora 17.30, sala ,,Gh. D. Anghel” a Palatului Culturii ,,Teodor Costescu” din Drobeta Turnu Severin este gazda unei expoziții internaționale de arte vizuale, organizată de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj. Evenimentul face parte din agenda GORJFEST 2021.

„Sala absolut superbă a Palatului Culturii din Severin este plină acum cu picturi semnate de mari artiști din: Spania, Argentina, Franța, Cipru, SUA, Canada, Israel, Africa de Sud, Italia, Austria, Serbia, Republica Moldova, Bulgaria și România.
A fost prezent luni seara în sala ,,Gh. D. Anghel” a Palatului Culturii ,,Teodor Costescu” Ion Cepoi, managerul CJCPCT Gorj, cel care a avut și o surpriză pentru cei prezenți, mai precis lansarea cărții ,,Romanțe pentru prea târziu.
Facebook poeme de dragoste din vremea pandemiei”, apărută la Craiova în 2021. Au mai luat parte la eveniment Sorin Vidan, managerul Palatului Culturii ,,Teodor Costescu”, Crina Bebec, reprezentant al Palatului Culturii din municipiul Drobeta Turnu Severin, șef SPIRC, colonelul Claudiu Balaure, dar și mai mulți angajați din cadrul ISU Mehedinți, colegi ai artistei Oara Larisa Mutu Mindoiu, care a avut mai multe lucrări expuse.
Sperăm ca în 2022 să ne bucurăm și de prezența fizică a artiștilor străini. Curatorul expoziției, Teodor Dădălău, a ținut să precizeze că anul viitor va fi unul plin de acțiuni realizate împreună cu instituții culturale din Severin”, au anunțat reprezentanții CJCPCT Gorj.
Expoziția va fi deschisă publicului până în data de 20 noiembrie 2021, a declarat Crina Bebec, reprezentant al Palatului Culturii „Teodor Costescu” din municipiul Drobeta Turnu Severin.
C.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here