Expoziția „Columna neamului românesc de la Ștefan cel Mare la Constantin Brâncuși”, vernisată și la Târgu-Jiu

647

Marți, 21 septembrie 2021, începând cu ora 12.00, la sala “Florin Isuf” a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj va avea loc vernisajul expoziției „Columna neamului românesc de la Ștefan cel Mare la Constantin Brâncuși”. Expoziția, care face parte din seria de manifestări ale celei de-a XXXII-a ediții a Festivalului Internațional de Arte Vizuale ”Gorjfest”, a avut loc vernisajul mai întâi la Chișinău, la Sala ARTCOR (Centrul de dezvoltare a industriilor creative).

”După Chișinău, iată că lucrările semnate de Cornel Vana, Larisa Mutu Mindoiu, Florin Hutium, Gelu Costea, Corina Perianu, Grigore Haidău, Codruț Duduman, Ion Brodeală, Vasile Pop Negresteanu, Eric Perjovschi, Costel Păun, pot fi admirate și la Târgu Jiu, la Sala “Florin Isuf”. În cadrul ediției din acest an a GORJFEST vor avea loc mai multe expoziții la nivel național până la jumătatea lunii octombrie, atunci când totul se va încheia cu un mare eveniment la Târgu Jiu. Toți cei care expun sunt foști participanți la edițiile anterioare ale acestui eveniment organizat de CJCPCT Gorj”, a transmis CJCPCT Gorj.

De-a lungul anilor zeci de artiști (pictori, sculptori, fotografi, creatori de film documentar etc.) din peste 40 de țări ale lumii au venit la Târgu Jiu pentru a participa la “GORJFEST”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here