Există minuni! – David, ajutat de un OM cu suflet mare

333

Povestea lui David Pera, băieţelul de 1 an şi 4 luni, diagnosticat cu pseudartroză congenitală de tibie, l-a impresionat pe Viorel David, directorul Artego Târgu-Jiu, acesta donându-i banii necesari pentru intervenţia chirurgicală la care va fi supus micuţul. Familia Pera îi este recunoscătoare directorului Viorel David pentru minunatul său gest.

În ediţia de luni a cotidianului nostru relatam povestea lui David Constantin Pera din satul Şomăneşti, comuna Teleşti, judeţul Gorj. Copilul s-a născut cu o problemă de sănătate care îl împiedică să meargă.
Este vorba despre pseudartroză congenitală de tibie. În afara acestei probleme, David este perfect sănătos, fiind bine dezvoltat şi având toate deprinderile specifice vârstei lui.
Articolul a fost citit şi de către Viorel David, directorul Artego Târgu-Jiu, un om cu suflet mare, care nu a ezitat să îi întindă o mână de ajutor micuţului. A doua zi au şi făcut cunoştinţă, puiul de om impresionându-l pe directorul Artego, cu zâmbetul lui cald şi cu imensa lui poftă de viaţă. Astfel, cu sprijinul lui Viorel David, copilul va putea merge şi va putea avea o viaţă normală.
Micuţul este programat la o intervenţie chirurgicală (implant de os), care va avea loc în luna martie, la Cluj-Napoca. Pentru aceasta, însă, era nevoie de 2700 euro, bani pe care părinţii lui David nu îi au, mama fiind casnică, iar tatăl având un salariu minim pe economie. Şi colegii tatălui său s-au mobilizat, donând fiecare cât a putut. După operaţie, David va trebui să treacă cu bine şi peste perioada de recuperare. Toţi cei care doresc să îl ajute pe David pot să doneze în contul RO28RZBR0000060019285817 deschis la Raiffeisen Bank pe numele Pera Constantin Alin.
Părinţii micuţului îi mulţumesc directorului Artego Târgu-Jiu, Viorel David, pentru sprijinul acordat familiei lor.
Mulţumiri le sunt transmise tuturor celor care au donat bani pentru David.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here