Executorul Dăianu, cercetat într-un dosar penal pentru abuz în serviciu și violare de domiciliu

554

Elvira Mogoe, femeia din Berlești căreia i s-a pus sechestru, luna trecută, pe două animale, asta pentru un debit de 1800 de lei, i-a făcut plângere penală executorului din Novaci, care i-a pătruns în locuință, în timp ce aceasta și soțul ei nu erau acasă. Femeia a dat deja, la începutul lunii, declarații în fața polițiștilor din Stoina, care au anunțat-o în scris că s-a constituit un dosar penal pe numele lui Gheorghe Dăianu, dosar care se află în cercetare la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova.

Elvira Mogoe continuă să-și facă dreptate în problema creată de executorul din Novaci care i-a pus sechestru pe două bovine, deși femeia trebuia să achite un debit de 1800 de lei unei vecine, datoria fiind în prezent de 1400 de lei. “Am fost audiată la Secția de Poliție nr.8 Stoina în legătură cu cele petrecute pe 12 ianuarie când executorul Dăianu, pare-se însoțit de fiul său, mi-a intrat pe proprietate și în prezența fiului meu minor mi-a pus sechestru pe o vacă gestantă și un bou, amenințându-mi fiul că dacă eu nu plătesc mă bagă la pușcărie. Am sesizat la IPJ Gorj abuzul pe care l-a făcut executorul și faptul că mi-a violat proprietatea, iar audierea mea s-a făcut de către polițiștii din Stoina, pe 7 februarie, chiar în ziua în care instanța amâna contestația la executare, în lipsa executorului care nu s-a prezentat nici de data aceasta la proces. La scurt timp după declarațiile date de mine am primit acasă o înștiințare de la IPJ Gorj prin care eram anunțată că Poliția Stoina a trimis dosarul penal către Parchetul Curții de Apel Craiova”, a declarat Elvira Mogoe, mulțumind cititorilor Gorjeanul, care i-au fost alături și anchetatorilor care au dat atenție problemei sale. “Sper să mi se facă dreptate și acest executor să fie oprit și să nu mai facă abuzuri și altor persoane. Îi mulțumesc cetățeanului din Crasna care a avut curajul să spună public că și el a suferit un abuz făcut de Dăianu și îi rog și pe alți cetățeni să demaște neregulile făcute de acest executor”, a mai spus aceasta. Reamintim că, un localnic din Crasna a declarat, săptămâna trecută, că și el, cu 9 luni în urmă, a fost victima aceluiași executor, care l-ar fi deposedat ilegal de 150 de oi.
A.STOICA

1 COMENTARIU

  1. Executorul are tupeu mare, nu doar ca presa in multe randuri l-a filmat mort de beat, ci pentru ca are un fiu procuror la Targu Jiu, care face dosare la comanda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here