Excluderi în PRM Gorj

391

La Gorj, Partidul România Mare nu se mulţumeşte cu rezultatul destul de bun, în comparaţie cu cel de la nivel naţional, obţinut la alegerile europarlamentare. O dovedeşte faptul că, liderul organizaţiei, Gheorghe Bucălăete, a anunţat că va face o analiză a filialelor, iar unde s-a obţinut sub pragul electoral vinovaţii ar putea fi chiar excluşi din partid.

Picture 002PRM Gorj a crescut de la precedentele alegeri desfăşurate în judeţul nostru, în ciuda problemelor create de Funar şi pucişti, triplându-şi procentul obţinut la urne. Cu toate acestea preşedintele filialei judeţene, Gheorghe Bucălăete, nu oboseşte în a-i lăuda pe cei care au scos rezultate bune în jumătate din judeţul Gorj, şi mai mult chiar îi avertizează pe cei care au avut procent sub pragul electoral că vor fi supuşi unei analize a conducerii judeţene. Bucălăete le transmite de altfel celor vizaţi că analiza se poate lăsa cu excluderi. “Rezultatele de la Gorj sunt bune datorită muncii unor oameni care au prezentat încredere în faţa alegătorilor. Se vede valoarea fiecărui ales local al partidului, iar cei care nu au reuşit să depăşească pragul electoral trebuie să aibă motive serioase privind eşecul şi să convingă comisia judeţeană de analiză, altfel pleacă acasă. Dacă las lucrurile aşa, atunci îi jignesc şi îmi bat joc de munca celor care au depus eforturi mari în această campanie electorală. Cei care au scos rezultate bune mi-au cerut, atât mie, cât şi conducerii judeţene a partidului, o analiză a celor care nu s-au implicat sau au mimat implicarea în campania europarlamentară. Avem localităţi care au depăşit pragul electoral şi chiar s-au apropiat de 20%, iar pentru ei nu pot să am decât cuvinte de apreciere. Fără să fiu lipsit de modestie vă spun că avem potenţial mult mai mare”, a menţionat preşedintele PRM Gorj, Gheorghe Bucălăete.
Partidul România Mare a depăşit onorabil aceste alegeri, chiar dacă adversarii politici creditau PRM cu procente minime la europarlamentare.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here