Excelența soluțiilor termice premium, poartă numele focarelor de șemineu Hoxter!

2886

Dacă îți dorești o întreagă gamă de focare de calitate premium pentru mai toate tipurile de semineu lemne sub atenta expertiză a adevăraților profesioniști din domeniul soluțiilor de încălzire alternativă, atunci, Hoxter este brandul perfect pentru tine!

Întrebând specialiștii de la PEFOC, printre puținele firme din România care comercializează produsele acestui brand renumit, am aflat că Hoxter este specializată în oferirea de focare calitative la nivel mondial, acestea nefiind produse de serie, promițând astfel utilizatorilor finali, produse de calitate cu valoare permanentă, încredere și siguranță.

Fiecare produs nou este testat în laboratorul propriu, măsurându-se cu un aparat special pentru indici tehnologici care nu trebuie să depășească limita admisă a noxelor din procesul de ardere. Compania se mândrește cu soluții inovatoare ce contribuie la dezvoltarea tehnologică în întregul sector, indiferent dacă vorbim despre un șemineu sau o soba pe lemne cu adevărat calitativă.

Camerele de ardere sub marca Hoxter sunt tratate special electrostatic cu un tip de vopsea specială, cunoscută sub denumirea Sanotherm UHT-HYDRO 600. Aceasta este renumită pentru rezistența îndelungată la zgârieturi și lovituri mecanice și pentru că nu permite emanarea de fum toxic, miros neplăcut sau alte reziduuri specifice la momentul primei arderi.

Căptușit la interior cu șamotă având o densitate mai mare de 2000 kg/mc, cel mai bun focar semineu Hoxter, poate face față fără probleme la temperaturi constante de până la 1200 de grade celsius. Prezintă o rezistență mecanică mult mai ridicată comparativ cu șamota standard, datorită procesului de uscare timp de 4 zile la 40 de grade celsius, urmat de procesul de ardere și răcire care se întinde pe durata a 75 de ore.

Modelele Hoxter oferă avantajul de a avea vatra focarului mai adâncită, astfel că nu necesită curățarea zilnică a cenușei. Datorită acestor proprietăți, reziduurile de cenușă în urma arderii direct pe vatră sunt reduse la 2%, limitând astfel pierderile de combustibil la cel mai mic nivel posibil.

Un alt element important îl reprezintă ușa, care este o componentă mobilă des folosită, unde rezistența și stabilitatea sunt de o importanță majoră. Pentru focarele cu ușă glisantă, există un mecanism sofisticat care garantează o manevrare lină și facilă, ceea ce se traduce printr-o uzură minimă în timp a acesteia. La momentul deschiderii, ușa este împinsă puțin către exterior, mărind astfel longevitatea și în același timp, previne deteriorarea sistemului de etanșare.

Focarele sunt dotate cu sticlă nemțească premium Schott iar la cerere pot fi dotate cu sticlă dublă, aspect care va permite îmbunătățirea calității izolației ușii, reducând în același timp și pierderea de căldură radiată ideal pentru reducerea cantității de funingine sau a efectelor corozive ale ruginii. Un amănunt interesant este că Hoxter a devenit prima companie din lume care a introdus în premieră pe piață, sticla dublă la focarele pe colț, încă din anul 2012.

Inclus și în oferta profesioniștilor sibieni în materie de soluții de încălzire alternativă de la PEFOC, îți recomandăm cu multă încredere să alegi focarul Hoxter! Pe lângă prețul de achiziție care reflectă corect calitatea premium, cu nimic mai prejos decât campaniile Black Friday, te vei bucura de o adevărată sărbătoare a avantajelor nenumărate, precum: calitate superioară, pierderi mai mici de combustibil, șamotă cu densitate mai mare, ardere direct pe vatră sau sticlă dublă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here