Examenul de Bacalaureat, fără incidente în Gorj

266

Proba obligatorie a profilului, din cadrul examenului de Bacalaureat, s-a încheiat ieri fără incidente, în județul Gorj. Din cei 3127 de elevi înscriși, 185 au fost absenți. De această dată, niciun candidat nu a fost eliminat, spre deosebire de proba scrisă la limba și literatura română, la care doi liceeni au fost eliminați pentru tentativă de fraudă.

Examenul s-a desfășurat în cele zece centre din județ: Colegiul Național “Ecaterina Teodoroiu” Târgu-Jiu, Colegiul Național “Tudor Vladimirescu”, Liceul Teoretic Novaci, Colegiul Tehnic Nr.2 Târgu-Jiu, Colegiul Tehnic “Ion Mincu”, Colegiul Tehnic Motru, Colegiul Economic “Virgil Madgearu” din Târgu-Jiu, Colegiul Tehnic “Henri Coandă”, Colegiul Național “Spiru Haret” și Liceul Tehnologic Turceni.
După proba obligatorie de profil, matematică sau istorie, vineri elevii vor avea examen la o disciplină la alegere, în funcţie de specializare.
Afişarea rezultatelor este planificată pentru data de 5 iulie, până la ora 16.00. În aceeaşi zi vor putea fi depuse contestaţiile. Notele finale vor fi afișate pe 10 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here